Komentari

jollyroger.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • trikica

    eh sad..da razmislim ..ja ovako izvrstan kuhar.s kuhacom...samo malo da otvorim tu stranicu..ah da...51..smrt kokosi..ma ne to..dalje ..kako razbit dobru svinju..vrazju mater nikako da naidem na pravu stranu..evo ga...pripravak kokosi..valjda je to..eh sad tu kazu da je trebam prvo ubit daj dio se preskace jel je to zlocin..zatim..takvu koku umocit u juhu..i kad se skuha stavit na cijedilo..i kad ti ona namigne..zna se da je spremna..se za pojest..ah to je fino al danas je necu jeast pa cu je zamrznut u skrinji.. DOBAR TEK meni... odjava..gotov recept

    avatar

    14.06.2005. (23:08)    -   -   -   -  

  • trikica

    smrt fasizmu sloboda kokosima!!!!

    avatar

    14.06.2005. (23:10)    -   -   -   -  

  • trikica

    eh sad.danas po istom rasporedu kise..ja pojurih da dodem doma ovako u norm,alnom tako reci stanju..eh eh..a nikako da probam to jelo..ovako pijano krivi pasword za frizider i djubre se neda otvorit..i sad sam sva u dilemi..:))ma jebes sve...glavno da se pije svaki dan..hehe danas bilo zakon i nenadano..ma jebes ti moja loptica tu veterinu..odi ti na nas fax..hehe ..pusek od trikice..;)

    avatar

    15.06.2005. (19:58)    -   -   -   -  

  • Jolly Roger

    ....ajme meni gospe moja, ja dosla pjana doma ka letva, da i ne spomenem kak sam zakrmila u busu...ahaha...a dosla ja doma i graha se najela, bilo je i pohano pile ili ti pucpura al to mi nekak nije pasalo u ovaj dan pun pive... ima da pustam plinove cijelu noc da mi retardirane piiiiupiiiii ptice ne piiiiiiiukaj i da mogu spavat kak bog zapoveda.... hm da sad mi pici raning wajld i sve rokenrol u mom zivotu jel sam sama doma i stara i buraz su na engleskom... sad ocu da padne kisa i da padne mrak da se skinem gola i da odem na pljusak, uffffffffff brijem da bi me to vratilo medju zive ponovo... ajd trikec moj napisi ti meni nekaj na cmaru da ja komentiram tebe.. hehe.. pusek:)))))))))

    avatar

    15.06.2005. (20:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...