Komentari

suncanikrug.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • odjednom nema nigdi nikoga!! Gdje je nestala bacva, gdi je vino, ha ha! .. Mozda bi trebalo samo napisati ljudima da pricekaju SCROLL -iranje jer ako ne znaju mogli bi otici (kad dodjemo na SK treba dosta vremena da se pocne scrollirati- barem kod mene) ili da samo ubrzamo scroll (to bi trebalo biti samo promjena nekog broja koji odredjuje brzinu)? ima sugestija? Pozdrav Svima....

    avatar

    15.06.2005. (01:53)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    E,Optmstr,bacvica je prazna...Cemu (auto)cenzura na HK?

    avatar

    15.06.2005. (19:05)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    ako mislish na onog tipa koji je napisao jedan unos na svom blogu i odmah poceo "zaje....ti" nas starosjedioce koji smo tu vec dugo provokativnim pitanjima "cita li ko te gluposti?" .. nemam zivaca za takve niti zelim da mi unakaze blog svojim attitude-om.. radije ih "skinem" nego da se upustam u rasprave i tako uletim u klopku ko onda sa onom zenskom - psihopatom sa kojom si i ti imao problema! PROPAGIRAM NE-VRIJEDJANJE na HK-u ali to ne znaci da ne zadrzavam pravo na CENZURU (kao sto i pise na dnu boxa) jer ponekad je potrebno da se izbjegne da uopce dodje do vrijedjanja i slicnih excesa (po principu bolje sprijeciti nego lijeciti)! Ja ne micem komentare ljudi koje misle drugacije o marketu niti polemiziraju sa nama o sadrzaju bilo cega, nego takve koji su se tek "ispilili" na blogu a vec idu okolo zapodijevati "kavgu" bez da uopce ulaze u sadrzaj bloga i icega! Takvi nam "mudraci" tamo ne trebaju jer nisu dosli zbog sadrzaja nego propagiranja vlastitog bloga putem napadanja i negativnosti!

    avatar

    15.06.2005. (21:34)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Kaj se tice skrola i ostaloga zapoceo sam pripremati novi dizajn od nule i ostalo je jos puno za napraviti pa necu eksperimentirati sa postojecim.Pod cenzurom sam mislio na ovaj komentar..."Ne mogu ostaviti komentar.. sistem mi ne dozvoljava.. ( 15.06.2005. 11:51)" ili se radi o problemu sa serverom?Kaj se tice ignoriranja koje si gore spomenuo,potpuno se slazem.

    avatar

    16.06.2005. (06:35)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    a..to.. ma sistem mi je bio odbio komentar par puta pa sam kasnije dosao "probati" samo ostaviti test poruku da ne tipkam puno ako jos nije proradio (koju je onda bas primio) ..maknuti cu je..sto se tice tvog truda potpuno te podrzavam u svemu samo nemoj gubiti previse svog vremena na to! Napravi stagod ti nije pre komplicirano! pozdrav..

    avatar

    16.06.2005. (10:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...