Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • pegy

    Za ovo zadnje - navrati kod Maje, ona je o tome imala post. Nasmijala sam se. A za kemiju - ne vjerujem čak ni onu koja se često čuje, vezana za privlačnost. Ja naime, vjerujem, da se nekima desi i ta vrsta, na prvi pogled. No, sklonija sam onoj drugoj varijanti - u kojoj ti se s vremenom netko svidi.

    avatar

    13.06.2005. (23:04)    -   -   -   -  

  • espadrila

    jednom u zivotu mi se dogodila ljubav na prvi pogled - dakle, za mene ona postoji. ali nisam je nikada zvala kemijom, ne volim na neke carobne stvari u zivotu gledati kao na obican kemijski spoj:) te stvari su neobjasnjive, i to je sasvim u redu:) zelim ih osjecati, a ne ih tumaciti.

    avatar

    14.06.2005. (00:02)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ja moram samo potvrditi da sam i ja sklonija osjećanju,"umjetničkom dojmu", romantici..., a ne kemijskim reakcijama, ma koliko one znanstvene bile! ;))

    avatar

    14.06.2005. (00:14)    -   -   -   -  

  • gdy

    Sada kada sam ovo pročita, potpuno sam siguran da između mene i tebe postoji neka "kemija"! A, sada me ispričaj, odo se valjati po podu od smijanja! Pusa od krampusa!

    avatar

    14.06.2005. (01:06)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Ne kažem da sam baš luda za kemijom, ali u nju vjerujem, definitivno, jer kako objasniti taj klik koji se dogodi kad vidiš nekoga na cesti koji ti se u isti čas svidi ili kako objasniti zašto se normalni bratići i sestrične međusobno ne zaljubljuju. Negdje sam davno čitala da po mirisu čovjek odbija sličan genetski zapis. I sad reci, jel to kemija?

    avatar

    14.06.2005. (18:24)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @gdy, baš mi je drago da ti se svidjelo! Nije ta kemija tako ni loša, ha? @demjan, nisam znala ovo o mirisima...zanimljivo. Ali onaj "klik", kako god ga nazvali...kemija...ljubav na prvi pogled...ma prekrasan je osjećaj!

    avatar

    14.06.2005. (22:51)    -   -   -   -  

  • zlatni prsti

    hehehhehe blesimetarrr:))) nikad nisam volio kemiju

    avatar

    15.06.2005. (09:58)    -   -   -   -  

  • uranium

    :)) da, znanost se sve više razvija..., i sve češće u nepotrebnim smjerovima... mislim da prevelikim poniranjem u samu srž (npr. ljubavi) ubijamo njen smisao.. neke stvari je dovoljno osjetiti... umjesto da uživamo, mi tražimo razloge zašto uživamo, zar to nije blesavo..

    avatar

    15.06.2005. (12:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...