Palacinke i palacinke ali dobro, malo si se izvukao sa slikicama i nekih maca i bazena. Inace bih pomislila da samo na klopu mislis ;)))
13.06.2005. (22:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jonèica
V Ljubljani dobite domačo marmelado slivovo in marelično po receptu moje mame in stare mame, Vesna bo spekla palačinke, da se bomo tudi mi sladkali, tudi za domov jo boste dobili
13.06.2005. (23:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svaka čast to se zove ugodno druženje i uživancija. Borut ako vi ne dođete u Dbk svakako šaljem po Vesni dvije bučice moje domaće marmelade. Poljubac vrijednoj domaćici. (cijeniti takav rad za špaherom zna samo onaj tko to isto čini )
14.06.2005. (08:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
*Buge, Borut ti je kao auto, kad se ne trosi ne jede puno ili obrnuto, *Velja zmenjene, naslednjic ko pridemo jaz bom delala palacinke ti bos pa mazala domaco marmelado, *Mala dogovoreno *Dubajko tu i tamo mu padne na pamet i nesto drugo ha, ha, ha
14.06.2005. (18:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tiramisu, vec ga dugo nisam pravila, lani je to bila nasa omiljena poslastica, cak sam ga znala staviti u zamzivac i posluziti ledenog. Moja rodica Liana sa kojom provodimo praznike, umjetnik je (stvarno je likovni umjetnik) u pravljenju slatkisa. Njezin "cheese cake" tortna od sira koja se pravi sa savuot, je neodoljiva poslastica i laka za ljenje serviranje. Napisat cu recept.
15.06.2005. (19:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Palacinke i palacinke ali dobro, malo si se izvukao sa slikicama i nekih maca i bazena. Inace bih pomislila da samo na klopu mislis ;)))
13.06.2005. (22:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jonèica
V Ljubljani dobite domačo marmelado slivovo in marelično po receptu moje mame in stare mame, Vesna bo spekla palačinke, da se bomo tudi mi sladkali, tudi za domov jo boste dobili
13.06.2005. (23:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mala iz Grada
Svaka čast to se zove ugodno druženje i uživancija. Borut ako vi ne dođete u Dbk svakako šaljem po Vesni dvije bučice moje domaće marmelade. Poljubac vrijednoj domaćici. (cijeniti takav rad za špaherom zna samo onaj tko to isto čini )
14.06.2005. (08:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dubaika2
Cini mi se da mislis samo na palacinke, vec su se nekoliko puta spominjle u raznim postovima...
14.06.2005. (17:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
*Buge, Borut ti je kao auto, kad se ne trosi ne jede puno ili obrnuto, *Velja zmenjene, naslednjic ko pridemo jaz bom delala palacinke ti bos pa mazala domaco marmelado, *Mala dogovoreno *Dubajko tu i tamo mu padne na pamet i nesto drugo ha, ha, ha
14.06.2005. (18:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
ja sam si donijela barsku stolicu uz stednjak da si olaksam posao, palacinke su slozene u nekoliko slojeva. Samo da se zna!!!
15.06.2005. (05:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
autor: XVII, misto radnje: Split...
lipo, provod, super... jedino sta ne valja je da se ovi blog dugo ucitava... smisli nesto, naprimjer ka kaseta, e...
15.06.2005. (13:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Ej, Sedamnest! Posalji Kasetu da me nauci. ...e!
15.06.2005. (15:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Katarina_S
Ay,palacinke,koliko ih je...duboko me se dojmile slike,ta najvise:))) Ja radila Tiramisu danas,rado bih se mijenjala.
15.06.2005. (17:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Tiramisu, vec ga dugo nisam pravila, lani je to bila nasa omiljena poslastica, cak sam ga znala staviti u zamzivac i posluziti ledenog. Moja rodica Liana sa kojom provodimo praznike, umjetnik je (stvarno je likovni umjetnik) u pravljenju slatkisa. Njezin "cheese cake" tortna od sira koja se pravi sa savuot, je neodoljiva poslastica i laka za ljenje serviranje. Napisat cu recept.
15.06.2005. (19:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Katarina_S
Hvala Vesna,bas bih neki noviji recept:)
16.06.2005. (07:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...