Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • trill

    Priznajem :))) Pogledala sam sliku i naslov i pomislila "Pegi je umjetnica? Nikada ne bih pogodila..." Matematika znači, baš mi je drago da si i ti vidjela ono nešto "više" u njoj od običnih brojkica i razlomaka :)))

    avatar

    11.06.2005. (20:34)    -   -   -   -  

  • espadrila

    lijepo si nas sve navukla;) a ta ljubav prema matematici nije čudna, pa kad ti matematika ide ona se pretvara u čisti gušt. meni je išla do sredine srednje, onda sam je nekako svjesno 'pustila'. i da, ako primaš requests;))) ja bih svakako da jednom, u bližoj budućnosti, napišeš onaj postić o Rijeci - malo duži, sa dosta sličica:) pozdrav.

    avatar

    11.06.2005. (20:39)    -   -   -   -  

  • ~ Kokica ~

    priznajem :)))

    avatar

    11.06.2005. (20:41)    -   -   -   -  

  • Friva

    Sve u svemu, ako dobro kužim, imaš neku vezu s biologijom. Dobro, nije ni važno...da si imala Hrvatski 2??? Ne mogu vjerovati...fakat si se zamjerila toj profesorici... bok!

    avatar

    11.06.2005. (20:46)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Prva liga! Ha, a ovo je definitivno zanimljivo. Postavljena su mi neka pitanja u komentarima na blogu, danas si ti postavila isto pitanje ovdje, a ja sam o tom pitanju napisala post. Pa pokušala sam objasniti kako gledam na to vječno "pjesničko pitanje" koje, kako mi se čini, mnoge muči. Možda nema tako jasne i konkretne odgovore kao matematika, ali mislim da ipak nije tako strašno!

    avatar

    11.06.2005. (20:52)    -   -   -   -  

  • phidea

    e, jesi neke provalila :))))).... neki su možda htjeli postati umjetnici, pisci... ali su čitali puno tužnih priča o siromašnim umjetnicima, a vjerojatno ne vole baš siromaštvo. + imaju razvijen racio, pa stalno nekako balansiraju između racija i emocija.... možda to nije dobro...

    avatar

    11.06.2005. (20:54)    -   -   -   -  

  • maja

    ufff. matematika? meni na ljestivici od jedan do pet, minus dva. najgori predmet u srednjoj, to i kemija. nije mi išla loše, naučila bih ja to,al mislim da inače imam problema s tim brojevima. zapravo, komično bude kad trebam zbrajat i oduzimat na pametn, uzme mi po pet minuta... neki dan nisam mogla neke postotke izračunat pa sam zvala brata na posao... prestrašno...

    avatar

    11.06.2005. (21:15)    -   -   -   -  

  • armin

    pa baš mi je drago...osjećam se polaskanim...pomislio sam da ne radiš u struci....odatle dvojbe...otprilike..

    avatar

    11.06.2005. (21:15)    -   -   -   -  

  • circadian

    znaci Armin je ispao dezurni psiholog na blogu ;) to bih za njega i mislila jer nas svih skupa obicno cita, ali za tebe ne bih vezala matematiku... iako, bi se po analiticarskoj prirodi dalo zakljuciti, no ipak... u svakom slucaju, smislila si nam jako zanimljivu igricu ;)))

    avatar

    11.06.2005. (21:16)    -   -   -   -  

  • Katarina_S

    Vjastice mala..:*)

    avatar

    11.06.2005. (21:42)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    U skladu s svojim zadnjim postom, nisam se izjašnjavao da ne ispadnem glup (nego sam fino čekao rješenje). Ali ima smisla sa si matematičar. Mada bi te i ja vjerojatno bio među psihologe strpao. A meni još uvijek nije jasno kako sam ja završio među psiholozima i socijolozima kad ti znaš čime se bavim. Zaštita privatnost? Ako je tako hvala ti. Ili možda misliš da sam fulao profesiju? Mislim da nisam, dapače, ali laska mi da misliš da dobro plivam u ovim područjima. Klap!!!

    avatar

    11.06.2005. (22:08)    -   -   -   -  

  • Let me know...

    A joj... matematičar.... ja i matematika.. .uf...., ali je moj suprug super matematičar... i stvarno si u pravu jako je kreativan i veliki individualac..., mada za mene malo previše kompliciran i analitičan....! Ja sam ti dipl. ekonomista....i to nezaposleni.... Pusa tebi velika...

    avatar

    11.06.2005. (22:13)    -   -   -   -  

  • Život na dvjesto načina

    ovaj tekst je tako...divan i nekako topao, baš full iskren, i nimalo pretenciozan. i ja sam studirala nešto što sam voljela od malena i ja isto tako smatram to nešto umjetnošću, mada se time ne bavim niti mislim da ikada hoću...vjerojatno ne onako kako bih ja htjela da bih bila u potpunosti zadovoljna. ali to nije ni toliko bitno jer moja prva ljubav će uvijek ostati moja prva ljubav.

    avatar

    11.06.2005. (22:28)    -   -   -   -  

  • gogi

    Pa ženo stvarno si nas navukla na krivi trag. E sve bi rekla da si u životu, ali matematičarka ???? Ja je osobno nisam baš previše volila. Više sam tip štreberskih predmeta. Uči, nauči i ne upotrebljavaj logiku kad imaš činjenice. I da te razuvjerim - ja i pedagogija smo ti svjetlosnim godinama daleko. Budući da mogu pričat 24 sata, volim kontaktirat s ljudima, slušat priče, ispitivat, istraživat, a uz to i pista - ti zaključi koje je moje zvanje :-)) I šta sam želila to sam i završila. Ali fakultet sam odabrala iz drugog područja, onog pravnog. Jer je po meni to idealno za osobe kao što sam ja - bubalice -.

    avatar

    11.06.2005. (22:40)    -   -   -   -  

  • medinsvijet.blog.hr

    priznajem da sam materijalist ako razmišljanje o daljnjem životu i financijama u njemu znači to :) a priznajem i da sam te potpuno krivo procijenila. i ja sam mislila na hrvatski, ali i na vjeronauk tj.teologiju. zaista nisam mislila da bi se ti mogla uvrijediti. mislim da je teoligija lijep faks i lijepo zanimanje, čak sam se i ja bavila mišlju neko vrijeme da to upišem. ne znam zašto bi to bilo nešto loše :) pusa Pegy

    avatar

    11.06.2005. (23:09)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Espadrila, ne znam baš da li ću u skorije vrijeme, jer slika nemam. :)) A još nemam ni ideja, ali doći će. Valjda. :) @Katya, a što ćeš, nismo svi rođeni ko anđeli :)))) @Rock, s obzirom koje teme «pokrivaš» pa blogu, došla sam na tu ideju. Znam ja koja ti je struka, ali struka nije uvijek cijelo područje interesa. :)) @Blahnik, pa ekonomija ima neke sličnosti s matematikom. :)) @Gogi, nemam pojma što rade «pričalice» ... novinarka? :)) @Medo, nisam se ja naljutila. :) A i nije komentar bio za tebe. :)) Bio je za Riječanku. Ona ima "poseban tretman" kod mene, kao i ja kod nje. :)))

    avatar

    11.06.2005. (23:25)    -   -   -   -  

  • :: e - storm ::

    moja ljubav je od malena bila glazba. obožavam glazbu i svoju gitaru... odnese me u svijet gdje uživam... a što se tiče matematike, meni je bila sasvim ok u školi. zanimljiva. pozdrav :)

    avatar

    11.06.2005. (23:35)    -   -   -   -  

  • kolekcionar uspomena

    dobro kamufliras i skrivas tragove :-) Jo`cu pomisliti da si bila medju skautima :-)

    avatar

    11.06.2005. (23:52)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Matematika kažeš ;))))Moja tajna ljubav, predmet koji sam obožavala, a drugi me ismijavali zbog toga. Ili je to bilo zbog profača u kojeg sam bila zaljubljena ;)))))Bok kolegice!

    avatar

    11.06.2005. (23:56)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Kad sam vidjela sliku pomislila sam no way. Ja sam stvarno mislila matematika, ali nisam bila sigurna, na kraju sam napisala egzaktne znanosti. Nije Armin jedini dobar psiholog, samo da se zna. A matematika mi nikad nije išla, ništa čudno jel da?! A vidim da je pravo bilo isto želja+osvanula sam na listi. Mi ćemo do kraja biti najbolje prijateljice.:)

    avatar

    12.06.2005. (01:14)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    Haha, priznajem, nisam ovakav post očekivala nakon slike i naslova! Usput, potpisala bih Majin komentar, dok mogu simultano prevoditi na nekoliko jezika, daj mi da oduzmem dva trocifrena broja - prestrašno, treba mi par minuta i pritom me nitko ne smije gledat, a ne daj Bože da se netko nasmije...

    avatar

    12.06.2005. (02:05)    -   -   -   -  

  • freestyler

    matematika, bar nisam fulao u tome da volis racunati, a to da je matematika kao umjetnost, pa to se odavno zna, tu kreativnost i lucidnost koju matematika nosi sa sobom, jako lako je prebaciti u ostale forme koje se sluzbeno umjetnickima zovu, samo treba probati....uzivaj....:))))

    avatar

    12.06.2005. (08:04)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    daklem, ja sam fulala totalno :))) ima nešto znakovito u tome da si ti mene smatrala kolegicom matematičarkom, a ja tebe kolegicom jezičarkom. samo ne znam šta :)) nisam ni ja bila materijalist kad sam upisivala faks... zapravo, nisam uopće razmišljala o tome šta će biti kad taj faks završim. katkad mi je žao što nisam odabrala neko unosnije zanimanje. ali većinu vremena sam svjesna da mnogi ljudi rade poslove koje ne vole i da sam ja po tom pitanju privilegirana!

    avatar

    12.06.2005. (08:16)    -   -   -   -  

  • Friva

    Matematika, znači...nikad je nisam voljela. Pozdrav!

    avatar

    12.06.2005. (09:35)    -   -   -   -  

  • depresija

    matematika - fuj

    avatar

    12.06.2005. (11:41)    -   -   -   -  

učitavam...