Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • lallallaaaaaa

    I ti si njegov zgoditak na lutriji:) Drago mi je da ste se našli & svu sreću vam želim!:)) A, što se tiče glazbe na blogu, zbilja živcira. Pusa;)

    avatar

    11.06.2005. (13:40)    -   -   -   -  

  • yogica

    drago mi je da imash njega; i ja imam jednog tako divnog; nas muce slicni problemi; samo da ti pozelim svu srecu...

    avatar

    11.06.2005. (18:54)    -   -   -   -  

  • tita

    lijepo je kad imaš nekog takvog i shvaćaš što imaš, puno sreće vam želim, dijete bilo vaše vlastito ili posvojeno, ljubavi će imati sigurno :))

    avatar

    11.06.2005. (19:17)    -   -   -   -  

  • yogica

    znash, procitah gornji komentar, pa opet da komentiram: nije samo pea plakala; ja plakah na post prije ovoga, ali odlucih da se suzdrzim u komentaru ;) zbog sl. mi pocinjemo sledeci mjesec In Vitro; i buduci da je to ovdje papreno skupo i zdravstveno ne placa nishta; pokusat cemo jednom, a onda usvajanje (koje je takodjer mukotrpno)... zanima me usvajanje u HR ili BiH, ako znash ishta ili linkove; mi smo par od 38 & 34 g, hvala, please use my e-mail :) a tebi punoooo srece :)))

    avatar

    12.06.2005. (10:00)    -   -   -   -  

  • blond lady

    predivna izjava ljubavi ....s njim je puno lakse takve teske situacije proci ....ljubav se pokazuje u losim vremenima i to je on pokazao pozdrav :)

    avatar

    13.06.2005. (20:19)    -   -   -   -  

  • sandy

    Cuj, dva spontana ti jos nista ne znace da si neplodna. Tijelo izbacuje ono sto nije kompatibilno sa zivotom, bolje na pocetku nego kasnije. Inace, kada citam kak' se cure muce sa zacecem, onda moram biti sretna. Ja sam pak' prije dvije i pol' godine zatrudnjela bas onda kada sam se najmanje nadala, a htjela sam dijetem, ali nesto (citaj par godina) kasnije. Ja sam si htjela jos nesto napraviti u karijeri, ali dijete je htjelo nas. I evo, nije nam zal, danas je prelijepo, prekrasno, pametno, nase malo sunce. No, dva pobacaja ti zbilja nista ne znace. Moja kolegica je rodila 2 djece, pa je onda imala 2 ili 3 pobacaja (ne sjecam se vise), bila je zatucena, u komi itd...i onda se odjednom dogodilo. I evo, sada ima trece dijete. sve najbolje ti zelim, sve bu bilo OK.

    avatar

    14.06.2005. (22:15)    -   -   -   -  

  • predodređena

    Jedna od najljepših ljubavnih priča koju sam ikad pročitala. Drži se!

    avatar

    15.06.2005. (10:02)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    @yogagril - oprosti, stavila sam ti komentar, a nisam poslala mail... @sandy - znam. Osobito jer su ovo bili blighted ovum, a oni doista ništa ne znače. Sad prolazim pretrage, pa ćemo eliminirati sve što je moguće eliminirati, a dalje neka ide svojim putem...

    avatar

    17.06.2005. (05:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...