Komentari

desiderata.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • praktikum

    navika "dobar sluga loš gospodar", ali da se i to promijeniti:)))) a jel se sjećaš kako su HDZ-ovci drečali sa jumbo plakata... ma sjećaš se:)))

    avatar

    10.06.2005. (11:32)    -   -   -   -  

  • beštijica

    O majko mila, pa ti MENE spominješ dolje u prvom postu! Ma ne crvenim se kao šatro skromna Šatro, hihihihi... ja umirem od smijeha, cerekam se od uvceta do uvceta...:))))))))) Nego, što je ovo?! Oš da te preimenujem u Matiju Gupca, a? Na barikade, a? A čuj, mogli bismo, ima sijaset razloga za prosvjede, samo jebiga zabranili nam jurišat na Markov trg... Usotalom, if I think twice, ja sam ti više za salonske revolucije, ovako na barikadama bih mogla još slomit nokat, a to bi me dotuklo... ;)))))

    avatar

    10.06.2005. (11:50)    -   -   -   -  

  • Desiderata

    Ma je, Beštijice, nisam ti ni ja od nekih šljakerskih barkikada na Markovu trgu (pogotovo zato što sam prekjučer napravila svoj novi French manicure, ne bih se sad s tim igrama), ali treba nam novi Matija Gubec! Ne bih ja bila on, ali, j... te, stvarno nam rade sranja na koja se nitko ne osvrće na način koji zaslužuju! Ti se ni ne trebaš crvenjeti (ne crveni se ni Šatro, to se ona zeza), jer ja tvoj blog stvarno volim čitati, pa sam ga i navela kao jedan od onih koji su me potakli na ovo moje piskaranje. Pozdrav!

    avatar

    10.06.2005. (12:01)    -   -   -   -  

  • espadrila

    ne znam zasto te cudi sto nemamo matiju gupca, pa danas ljudi manje vise redovno na sebe gledaju kao na jedno zrce pijeska, koje ne moze nista promijeniti, malo je i nevazno.

    avatar

    11.06.2005. (01:14)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Hahah... osim baushtela lady! :))) Obožavam glupavu muzikicu u autu, ujutro kada idem negdje, pa makar i Britney!

    avatar

    12.06.2005. (18:45)    -   -   -   -  

  • jazzie

    A što se tiče poskupljenja - mi se uvijek žalimo, ali ipak svakim danom ima sve više autiju na cestama, koji se voze na taj skupi benzin!

    avatar

    12.06.2005. (18:46)    -   -   -   -  

  • Crna ovca

    Ma mi hrvati smo prave ovce :)))))

    avatar

    13.06.2005. (09:16)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Ja u večernji jednom izrevoltiran poslao pismo dosta slično ovom tvom postu. Zadnja je rečenica: Hrvati, ne budite ovce! Nisu mi objavili :DD

    avatar

    14.06.2005. (20:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...