Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • dah karmina na krajičku opuška

    pametno zboriš! dodala bih i to da je važna stvar u komunikaciji-izraz lica, osmijeh prvenstveno... primjećujem da toga ali ljudima. svejedno, ja se uporno kesim! ;))))))) pusa!

    avatar

    10.06.2005. (01:11)    -   -   -   -  

  • zlatni prsti

    komentare na post ne uzimaj srcu jer više od pola njih uopće ne pročita do kraja,potpisujem poantu :))

    avatar

    10.06.2005. (08:30)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Eto, trabunjala ja ili ne, nisam ja izmislila ovu teoriju, to je stvar komunikologije. Još samo moram napomenuti, kad već spominješ signale, da bi se poseban post mogao napisati o tome što su signali, što simboli, što znakovi, a što jezični znakovi jer se ti pojmovi bitno razlikuju. No, tih 30 % koji ne shvaćaju, to je njihovo pravo. Ostaje ipak natpolovična većina koja razumije, što i nije tako loše!!! ;))

    avatar

    10.06.2005. (12:01)    -   -   -   -  

  • pegy

    Svi mi imao neke unaprijed definirane stavove koje je teško promijeniti. I onda kada "naletimo" na nekoga drugačijega, može biti problem. Jer uvijek tjeramo ono svoje. Ja se nekako trudim bar malo olabaviti, jer znam da ne mogu uvijek biti u pravu. Iako, nerado to priznajem, kao i drugi. :)) Ali problem u komunikaciji je ponekad i smiješan. Radi neke sitnice koja uopće nije vrijedna spomena nastane velika svađa, ili pak veliki muk. Meni osobno ovo zadnje puno gore. Zato, bolje i ikakva komunikacija (mislim pristojna), nego nikakva. Nekad možda i iz nečeg ne baš lijepoga "iznikne" dobro.

    avatar

    10.06.2005. (22:58)    -   -   -   -  

  • gdy

    Ma, još si zaboravila spomenuti "SVR" iliti atmosferske smetnje... Naravno, još kao malce su nam u školi uvijek postavljali pitanje "Što je pjesnik htio reći?"! No, fora je u tome što to samo on zna, a najžalosnije što prečesto čak ni on ne zna što je htio reči! Pusa od krampusa!

    avatar

    11.06.2005. (02:38)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    He, dobro da j enetko spomenuo i ovo pitanje. Čekaj, dao si mi dobru ideju... :)

    avatar

    11.06.2005. (13:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...