Komentari

brijanje.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Danči

    Na poslu koristim oracle i skroz mi je super... Po meni najbolja baza, ako govorimo samo o bazi! A doma, doma radim sa mysql :) Više mi ne treba i sasvim sam zadovoljan tom besplatnom bazom :)))))

    avatar

    09.06.2005. (21:10)    -   -   -   -  

  • Dziweb

    Ja sam webmaster (http://www.dziweb.com) i koristim za bazu podataka mysql. Koristio sam sve i svašta u životu ali mysql je najbolja baza. jebeš acces baze koje ti samo zauzimaju prostor na hostingu kojeg masno plačaš.

    avatar

    09.06.2005. (22:29)    -   -   -   -  

  • brijanje

    Ma, i ja koristim svasta, MSSQL i Oracle na poslu, Pgsql i mysql po doma, firebird isprobavam... Poanta je da je Oracle IZRAZITO skup! A nasa drzava brije da nema para! A te novce koje su potrosili za fuckin' Oracle su mogli bolje upotrijebiti. Oracle je ok, niposto nije super. PgSQL je super, iako mu fali podosta toga. No, ne kosta. Besplatan je. Ima hrpa stvari za nadogradnju. Jednom kad se vezes za Oracle, kao da si odrezao si jednu ruku. Slicna stvar je i sa MSSQLom. Mislim, koliko je kostalo ono glasovanje u saboru? 300.000 kuna? Za koji kufer? Malo zica i prekidaca? Svaki ferovac na prvoj/drugoj godini zna da je to apsuradn novac! Lova se samo baca. U to ime, novi blog-entry!

    avatar

    10.06.2005. (11:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...