Komentari

frishki.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Riječanka&svijet

    Eto ja hetera, no nisam zalutala, hehehe :))) Vidiš, ja nikada nikoga ništa ne pitam...ni da li je straight ili nije, ni ima li dečka/curu, zašto nema ili ima...kada sam sa nekim dobra, kada razgovaramo, sam razgovor obično dovede do teme ljubavi, seksa ili veze...u principu ne volim zapitkivati,znam da nekada nekog može pitanje nehotice zaboljeti (npr. curu koja je nedavno prekinula pitati imaš li dečka) no nemam ništa protiv odgovarati na pitanja. Čudan sam ja svat, što ćeš, hehehehehe :)))) A što se homoseksulaca tiče..moj stav je poznat...pusti ljudima da budu ono što žele...ja imam svoje interese, ti svoje, i ja poštujem tvoj stav...jedino se možemo pomlatiti oko nekog tipa, a tu nema nikakve razlike ako se moram mlatiti ca curom ili dečkom...ipak sam se ja kao mala igrala više sa dečkima nego curicama, pa sam razvila jaki desni kroše, heheheheheheh :)))))))

    avatar

    11.02.2005. (23:19)    -   -   -   -  

  • Bučimir

    evo i ja hetero (valjda?). samo napred, stari, dobar ti je ovaj stav, boli te kaj drugi misle. to je valjda jedini način da normalno funkcioniraš. znam da ovo nije odgovor na tvoje pitanje, ali recimo da je neka vrst podrške. :))

    avatar

    12.02.2005. (12:06)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    pozdrav

    avatar

    13.02.2005. (00:52)    -   -   -   -  

  • no leaf clover

    ej, jesi i ti na onom tzv. "gay popisu" ;) podrška i od mene stari-uvijek naravno.. pozdrav!

    avatar

    13.02.2005. (21:20)    -   -   -   -  

  • ..:: frishki ::..

    Nisam, ali je na njemu on i moj ex. Katastrofa. Zamisli da postoji takav idiot koji radi takvo što. Da samo to vidiš... Hvala na pozdravima! :)

    avatar

    13.02.2005. (22:20)    -   -   -   -  

  • ..:: frishki ::..

    Pazi mene "on". Frend od kojeg sam dobio popis.

    avatar

    13.02.2005. (23:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...