Komentari

ladybird.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Švesterkiken u zemlji čudesa

    ma ja mrzim to kad djecu zovu anđeli. Ja svoju recimo zovem : mala vještica a malog: mali udav. valjda je to ono antiprotivno u meni ali više je tu praznovjerja: jer dovraga: anđeli su na nebu. I uopče nisu anđeli, nisu ni savršeni, takvi su kakvi su, što ne znači da ja nisam majka MEDVJEDICA i da ih ne OBOŽAVAM.

    avatar

    11.02.2005. (11:43)    -   -   -   -  

  • (: Bubamarin b(r)log :)

    Ali meni je tako svejedno šta ti voliš a šta mrziš :))) I tko kaže da su anđeli na nebu...to šta ih ti ne vidiš ne znači da su na nebu :)))

    avatar

    11.02.2005. (11:45)    -   -   -   -  

  • Švesterkiken u zemlji čudesa

    eto, znala sam da ćeš reagirat. A ništa, kad vidiš kojeg reci mu da mi se javi.

    avatar

    11.02.2005. (12:08)    -   -   -   -  

  • more~snova

    ne mogu ni zamislit da moje dite nazovem drugacije nego andelcic i viruj mi da su sve moje ljubavi koje sam imala i dozivljavala prije njegovog rodenja neusporedive i male . imati dite u sebi i njegovo srce ispod svog..... boze fala ti sta si mi posla svog andela. i ne znam koliko puta da se zahvalim opet mislim da necu moc rec i pokazat koliko sam mu za ovu sricu i blagoslov zahvalna. i ova tvoja djecica su krasna i poljubi ih i u moje ime.

    avatar

    11.02.2005. (21:42)    -   -   -   -  

  • more~snova

    ajme a zaboravila sam ti se zahvalit sta me spominjes u tekstu. bas si me obradovala. pusaaaaaaa sa sjevera tebi i tvojoj obitelji

    avatar

    11.02.2005. (21:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...