Komentari

djukagovnar.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mravi su dobri ljudi.

    AL NEKA OD TE DJECE I USPIJU i ja mislim da je vrijedno rizika...jer ko zna mozda ali mozda ce bas tvoje dijete uspijeti i ako ga pobacis uvijek ces se pitati sta ako je moje dijete moglo biti jedno od tih koji su uspjeli? vecina majki koje su pobacile se kaju....e i nevezano uz to jedna cura u mom razredu je rekla kak ona misli da svi oni koji ne mogu imat djecu trebaju ici za casne sestre i svecenike!! Ostala sam sokirana!

    avatar

    11.02.2005. (09:41)    -   -   -   -  

  • sphinx

    neki uspiju...oni koje posvoje dobri roditelji,a ovi ostali iz doma uglavnom nemaju najblistavije ocjene i nisu baš za fax.za fax ionako nemaju love.svaka čast onima koji uspiju,ali opet se to razlikuje od pojma uspjeha.ako je netko sretan poslom konobara,i zadovoljan je svojim životom,svaka mu čast.slažem se s oljom.ali,"poljubi ličinku".ličinku?? iuu... koja je to glupača rekla?

    avatar

    11.02.2005. (11:00)    -   -   -   -  

  • mravi su dobri ljudi.

    znam danijela da mozda uspije,ja bi voljela da svako uspije u zivotu,naravno da svi zasluzuju sansu za zivotom ali ja sam govorila za slucajeve koji su najcesci,u nasoj zemlji definitivno smo osakaceni sto se tice zakona i donosenja nekih suvislih u svijetu normalnih odluka,pa nas kolko kod nas traju procesi za usvojenje,jebote cijelu vjecnost,a oni koji ostave djecu jos i mogu vidjati djecu,ta djeca nemaju cijelu vjecnost,oni vec sa 5 godina razumiju sve,gdje su im mama i tata? nema ih. ja nisam za ubijanje,mislim,naravno,ali sam rekla u nekim krajnjim situacijama je potrebno napravit ono sto je ispravno,a u nekim je to i pobacaj,jer ako majka nije dovoljno zrela i sama j edijete,upropastavaju se 2 zivota,i to zasigurno. mislim da je svako svoj covjek i ima taj razum da odluci sta je ispravno a sta nije. ja mogu filozofirati pisat al to nije na meni da odlucujem,ja sam definitivno za legalizaciju pobacaja!

    avatar

    12.02.2005. (19:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...