Komentari

marezd.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • barba

    ne daj se...inace ovo sto se pireva u RH tice potpisujem...zato sam ja to i napravija u MOD (malom odabranom drustvu)...

    avatar

    09.02.2005. (17:37)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Brrr, i ja se ježim hrvatskih tipical pireva, brrr... Ako se ikad budem udavala, ako me netko odlučiti spasiti "da ne propadnem" (na ovo sam odvalila od smija), pobići ću u Las Vegas i oću da me fake Elvis vjenča, a kumovi će mi biti 2 drag queens slučajno odabrani na ulici. :)))

    avatar

    09.02.2005. (19:43)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    pir ko pir, ali zbog janjetine se isplati doć, hahahaha, pogotovo u Zadru, e tu sam se po pirevima najela janjetine. Danas se pomakla granica stare cure, zapravo to danas ni ne postoji, barem u mojoj glavi, drž se ti, a Mate se čuvaj:))))))))))

    avatar

    09.02.2005. (22:07)    -   -   -   -  

  • Krco

    Di ima janjetine da i ja navratim?

    avatar

    09.02.2005. (23:02)    -   -   -   -  

  • K0koLO

    Nema bolje zabave od vlaškog pira!!! Stani, gledaj i uživaj!

    avatar

    10.02.2005. (11:07)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Eeeee, jesam se nasmijala. Nisam imala ton, ali kako si to dobro opisala, slika mi je bila pred očima. I dobra ti je ova odluka s izlaskom na janjetinu i crnjak. Rado bih vam se pridružila. Sad nemam vremena, ali moram ti ispričati kad je pir imao jedan naš Vlaj, ali tu u Rijeci tj. točnije Lovranu....Ludilo. Javit ću se na tu temu.

    avatar

    10.02.2005. (12:15)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Evo, sad imam malo više vremena, pa nastavljam: jedan lik iz Pridrage postao u Rijeci uspješan biznismen - firma distribuira i puni atomate za kavu po bolnicama, javnim mjestima, velikim firmama itd., znaš već...Poslovni partneri su mu isključivo Talijani - njihovi su uređaji, a i sve te smjese kojima se pune - talijanskog podrijetla. Uglavno, našao naše gore list djevojku za udaju, finu, nježnu Riječanku. Financijski jak, profinio se i on - nosi fina odjela, cipele i sav, onako, djeluje evropski. Osim kad progovori. Ali, sladak je, pa to dotičnoj nije smetalo. Uglavnom, utanačili oni pir u jednom finom restoranu u Lovranu, pozvao našijenac poslovne partnere iz Italije, ali i svoje strikane i ujake i ostalu svojtu iz Pridrage. I tako, sve do nekog doba sve je bilo O.K. A kad je došlo vrijeme za raspašoj - svi rodijaci već skinuli kravate i razdrljili košulje, i krene pjesma. Digne se jedan strikan - skoro od dva metra i stotinjak i više kila - crven u licu, masan i urlikne pjevajući: Čija j' ovo livada, čija j' ovo trava.....Ej, trebala si to vidjeti - Talijan, od metar i panin visine, koji je sjedio nasuprot tog strikana, pao od straha i užasa sa stolice!!! Ali, ekipa je nastavila s otprilike - Moj Ivane, pobratime mio....

    avatar

    10.02.2005. (16:09)    -   -   -   -  

  • Dani

    Naiđom na te kod naše Demi... Šta da ti rečen, osim da si odlična! Pozdravi mi moje Arbanase!

    avatar

    11.02.2005. (15:23)    -   -   -   -  

  • 12% do potpune sreće

    EEEEJ! Mare, srićo! kako mi je super čitat te opet! pusa velika

    avatar

    12.02.2005. (19:26)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    A kad se malo popije rade se svakakve gluposti. Nekad padne i seks nabrzaka, nekad se pjeva i pleše uz "Moj Ivane" i sl. I nije to tako ni loše, ako se ljudi dobro zabave.

    avatar

    14.02.2005. (15:29)    -   -   -   -  

  • panta rei

    heh:)

    avatar

    15.02.2005. (10:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...