Komentari

djukagovnar.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • macak

    gledaj, probaj malo razmisliti o tome sto stvarno osjecas, ne sto pise na papiru, sto ti govore. mislis li da donosenje djeteta na svijet biti lose? moze li se reci da su dijeca zaceta umjetnom oplodnjom na nekin nacin "kriva" ili "drugacija". mozes li to reci kao katolik? nemoj da te sitnicama probaju zavarati i uvuci u nesto sto moze samo stetiti tvom razvoju u zrelu, zdravu osobu. vazno je sto ti smatras ispravnim, a ne ono sto se sada trenutno, zbog tudje upute samo doima kao "tvoje nacelo".

    avatar

    08.02.2005. (13:16)    -   -   -   -  

  • charlotte

    slažem se da je profesor zakon (predaje nam isti :) i mi smo pričali o istoj stvari. i ne mislim da je umjetna oplodnja zločin, ali nisam pobornik abortusa. neću dublje u temu jer ću napisati cijeli post :)

    avatar

    09.02.2005. (22:48)    -   -   -   -  

  • sphinx

    i mi smo pričali (jebiga kad svi imamo istog profa).onda sam se ja nešto počela prepirati s njim i drugi su se uključili pa smo se malo svađali.ja uvijek počnem svađu na vjeronauku:) uglavnom,ja mislim da se to s jajašcima riješava zakonskom regulativom,barem donekle,ali ne mislim da je grijeh.zašto onda ne preciziraju svoj stav,nego jednostavno kažu da je umjetna oplodnja grijeh.a nema ništa grešno u stvaranju djeteta.i za legalizaciju abortusa sam.over.

    avatar

    10.02.2005. (10:42)    -   -   -   -  

  • mravi su dobri ljudi.

    ali gledajte ovo,zena koja zeli djete ce stalno pokusavati roditi djete,kolko imamo primjera zena koje su pobacile,ne svojom krivicom,isto jajasca propadaju i odlaze zivoti,mislim da to dolazi onda na isto,smatram da ako zena zeli dijete da ga dobije na bilo koji nacin,jer sve zene imaju potrebu prema majcinstvu(sta,jos nam i to trebaju uskratiti?) crkva je postala jebena politicka ustanova,neka obicna gradjevina sa postavljenim krizevima na 1m kvadratni(mislim,za mene je to oduvijek bila),de molim vas izmisljaju neke karine a jebu se sa maloljetnicima,i jos nisu za abortus,kakva su to sranja,pa primjerice neko mojeg godista zatrudni,i sta,ako nije spremna da ima dijete,da dijete odgaja dijete(naravno sama si je kriva) naravno da ce pobaciti,ako ne,sada gledajte prekrasnu buducnost tog djeteta(u gotovo svim slucajevima)_dolazi najcesce u dom,biva tamo do 18 jer su nasi zakoni tako prekrasni,jedno posvojenje traje desetljecima,tom djeteu je zapecacena odvratna sudbina,zivi na ulici i utapa se u kreku jer zna da je sam i bespomocan,nevrijedan,da zasluzuje patnju a ne srecu koju nikad nije imao.da.crkva je to.

    avatar

    10.02.2005. (11:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...