Komentari

marijanmalcevic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • DIGITALUSHA

    pozdravljam buducnost tvog bloga u zamisljenom smjeru...samo naprijed!

    avatar

    03.02.2005. (20:47)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Eto što se zbiva kad čovjek mojih godina ne prati rubrike umrlih. Rikne mu stari znanac, a da pojma nema. Pročitao sam tekst koji ste posvetili Straži u povodu godišnjice smrti. Sjećam se Straže iz Masarykove, bio je mršav mladić, visok kao ja, s naočalima čini mi se velike dioptrije. Meni je bio jako simpa; vjerojatno jedan jedini novinar koji se bavio crnom stranom života, a da mi je bio simpa. Poslije, kad sam bivao urednikom u nekim novinama, pa i onim za kulturu, rado sam mu objavljivao tekstove, gotovo kad ih je god ponudio. Imali smo nekoliko zajedničkih pijanki. Uostalom, takav je život. Jebeš čovjeka koji ne umre!

    avatar

    04.02.2005. (00:33)    -   -   -   -  

  • prgo

    Daj reci, jesu li te pozvali za nastup u milijunašu? Vidio sam na nekom prethodnom članku da si trebao doznati tu činjenicu 3. veljače, tj. jučer. Jesi li? Stavi datum, da svi navijamo za tebe (stavit ću si remainder u mobitel da ne propustim). Pozdrav.

    avatar

    04.02.2005. (01:05)    -   -   -   -  

  • Marijan M. (34)

    Nažalost, nisu još. Prijavljujem se k'o sumanut, svaki dan, i tako već mjesecima, ali ništa. A onda vidim tamo na telki neke koji su jednom ili dvaput nazvali i upali na snimanje. Za popizdit.

    avatar

    04.02.2005. (09:03)    -   -   -   -  

  • Lac

    Stari moj, niste vi nikakvi novinari, takvih već odavno nema. Ako na prvoj stranici nema naslova koji ne sadrže riječi 'ekskluzivno', 'otkrivamo', 'prvi', 'afera' i slične njima, onda to nitko neće kupiti, pa ste jako nesretni, jer je i vaš šef (urednik, tko god) nesretan. Pa onda idete dva puta glasati, pišete vijesti sami o sebi (čak su i tebi kolege išle na živce) i još očekujete razumijevanje. Vi, piskarala, stvarno niste vrijedni ni vijesti, a ni vremena koje zauzimate u našim svakodnevnim životima.

    avatar

    04.02.2005. (13:38)    -   -   -   -  

  • Tuzlanska lopatica

    Joj za nerviranje je klima pogodna kao vreli ljetni dan za formiranje bakterija :P

    avatar

    04.02.2005. (13:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...