Komentari

marijanmalcevic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • turn around bitch I got a use for you

    brani se sutnjom ;))

    avatar

    02.02.2005. (15:28)    -   -   -   -  

  • AUTOfreak

    Dobrodošao na Almost cool listu. Još malo i eto te medju kulerima ;)

    avatar

    02.02.2005. (15:47)    -   -   -   -  

  • Svinje u blatu

    Cak i HINA ima vijest: http://www.index.hr/clanak.aspx?id=247556 a to, znamo, osigurava clanak u svim novinama koje necim treba popuniti. Zanimljiv blog.

    avatar

    02.02.2005. (16:26)    -   -   -   -  

  • zorro

    Pa mora se davati svima novinama, intevrjui i to zabadava, ne? Pa moraš dopustit da to sve proživiš, nije dosta što te klinac šupirao, već to moraš natenane isprićati svima da se naslađuju. A ti bi se samo odmorio. Ne daj se, jebeš novinare nedaj izjavu nikome nisi ti zdravlje na cesti pokupio.

    avatar

    02.02.2005. (16:31)    -   -   -   -  

  • micika

    Ajde sad novinaru jedan trpi malo pritisak medijske cizme kojoj si inace odan. Zanima me jedna stvar. Zasto radis Crnu kroniku? Jesi li svjestan da su ti se ovakve stvari morale jednom dogoditi. Znas onu narodnu poslovicu : tko se maccha lacha od istog che i poginuti...Stoga, Marijane suti i trpi-sam si to htio. Kako si se ponasao pred tim tipom u okickoj? Jesi li mozda bio pomalo bahat, kako samo vi novinari to znate biti kad vam netko ne da informaciju. Smiju li se fotografirati privatne kuce i stanovi bez pristanka vlasnika ? Sto je po tebi javna povrsina ? I sto ti sad mislis tko bi to tebe trebao zastititi ? Policija? Naravno, pogotovo kad je novinar Vecernjeg lista u pitanju. Okrenut ce se i nebo i zemlja da se tog balavca smjesti u zatvor barem na 5 godina. I onda ce Hrvoje Decak napisati svoju dubokoumnu kolumnu u kojoj se zahvaljuje organima zakonodavne i izvrsne vlasti sto su pravovremeno i energicno odreagirali...

    avatar

    02.02.2005. (22:17)    -   -   -   -  

  • maestro

    Cuvaj se legendo. Ne daj se zajebavat psima kojekakvim. Na milijunasu cijeli Donji Dragonozac navija za tebe...

    avatar

    02.02.2005. (22:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...