Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • turn around bitch I got a use for you

    uhhhh, imam li svoj tip muskarca? khmmm.khmmm....mislim da nemam al ne garantujem...sta bih bez muskaraca ko bi mi bio tu kad mi zatreba, ko bi mi rekao da sam nevjerovatna ko bi mi rekao da znam da budem gadura, ko bi radio sve sto pozelim, koga bi bicevala, ko bi mi lizao nozna prstice, ko bi bio moj rob kad ja to pozelim, kome bi lupila slusalicu kad nisam raspolozena za njega, koga bi smekala kad izadjem s curama...uhhh kako ih volim, vitke, misicave, sa dobrooooooommmmmmmmmmmm guzom, uhhhh, sa velikim "turbanom" (shvatice rijecanka o cemu je rijec), pa kome bi ljubila Jednookog jacka (i ovo ces da shvatis), ma ne mogu bez njih! ;) al sam slatkaaaa ;)

    avatar

    02.02.2005. (15:08)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Moj tip muškarca? Nemam. Bitno mi je ono što zrači iz njega, pa ako se poklopi sa čvrstom guzom, dugim mišićavim nogama, albatros ramenima i sa jebežljivim usnama - nitko sretniji od mene. Iako, ako to sve ima, a ne zrači kao nuklearna elektrana - džabe mu sve. ;) I da, zaboravih dodati: tintilinići nek' odstupe! Odmah! :))))

    avatar

    02.02.2005. (15:16)    -   -   -   -  

  • linadora

    naravno, obdarensost poput collina farella je obavezna :))

    avatar

    02.02.2005. (15:28)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Definitivno nemam tipa muškarca. Međutim, kad bacim pogled unazad, zaključim da sam uvijek nekako bila uz svjetlije tipove (dakle nikad macho tip - crna kosa, plave oči, brkovi i tako to). Ali, zašto ne? Međutim, istina je - debeloguzi nikad nisu imali prolaz. I to svi oko mene znaju, pa u zafrkanciji, kad neki takav prođe ispred mene, muž mi kaže - evo, ženo jedan kao stvoren za tebe! A i opis nepoželjnih ruku je izvrstan!

    avatar

    02.02.2005. (15:28)    -   -   -   -  

  • turn around bitch I got a use for you

    eeeee bestijurino ja sam se bas vratila da napisem to za jebezljive usne i vidim da si me pretekla ;))))))

    avatar

    02.02.2005. (15:29)    -   -   -   -  

  • sanja

    hmmm.. meni je glas jako bitan. i oči, zna li se smješiti njima. lijepe ruke dugih prstiju... smisao za humor. i inteligencija. ne može me privući kreten (intelektualni). :))) oni drugi su uspjeli. :))

    avatar

    02.02.2005. (16:23)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Hm... nemam neki odredjeni tip, cak znam samu sebe iznenaditi sto mi se sve svidja ali no da nemrem bez njih definitivno ;))

    avatar

    02.02.2005. (16:48)    -   -   -   -  

  • rabljeni političar

    Muškarci - meni su strava i užas. Dobro, povremeno naiđem na koju dobru umjetničku fotku muškog tijela. I imam dobrih prijatelja. Imaš podršku neprosvijećjenih i neprosvijetljenih.

    avatar

    02.02.2005. (19:42)    -   -   -   -  

  • rabljeni političar

    Oprosti na tip feleru

    avatar

    02.02.2005. (19:43)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Kakav je, takav je, čupav je, dlakav je, drži ga, ne daj ga, jer je muškarac! Pa, baš ne držim do muškaraca. Dao bi sve muškarce na svijetu za samo jednu lijepu ženu. A sve su žene lijepe. Kad je riječ o dužini tekstova, onda moram po već ne znam koji put reći: nema dugih ni kraćih tekstova. Postoje samo dobri i loši. A vaši su tekstovi, meraklijska nježna dušice, tamam!

    avatar

    02.02.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  • .on.postmodernism.

    AIME,A JA NE VOLIM TAMNE S PLAVIM OCIMA...Imala sam nesrecu da oni koji su zracili su bili bas takvi,ali moje ono "aime meni" su tamni s crnim ocima...volim te jebozovne crne oci....i ne volim velike debele usne...ali dok god zraci i navali leptirice na mene,,zakon

    avatar

    02.02.2005. (21:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...