Komentari

khedive.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Pod urom

    E, al zato je znao sklopit ugovor kojim je sav svoj imetak prepisao kćeri jedinici.

    avatar

    02.02.2005. (14:16)    -   -   -   -  

  • Svinje u blatu

    Nisam vidio izjavu. Prilicno cool. Tipicni provincijski mentalitet i kompleks manje vrijednosti: ako su sibicari iz Londona (ili bilo gdje iz uglednog svijeta), onda mora da je to jako dobro i ugledno.

    avatar

    02.02.2005. (15:38)    -   -   -   -  

  • Svinje u blatu

    Jos nesto: sad sam tek vidio da si stavio linkove na flat tax propagandu. Zapitas li se kada kako to da ta skvadra uvijek radi u nekim "institutima" koji su konzervativni "think tankovi" tj. dio propagandne masinirje i kako to da nikad niti jedan od takvih "znanstvenih" radova ne uspije zavrsiti u recenziranom znanstvenom izdanju (da o gradaciji kvalitete unutar recenizranih izdanja uopce i ne govorimo). Nije zlato sve sto sija, pa ni flat tax nije bas tako super kao sto zvuci na prvi pogled.

    avatar

    02.02.2005. (15:41)    -   -   -   -  

  • Serem jer mogu

    Pomislih da me pomeo zaborav :). Daklem, naravno da je odgovor da, no kao što rekoh ranije nije mi do teoretske discipline i znanstvene evaluacije već do para. Mnogi lijepi teoretski modeli su se raspali prilikom implementacije tj. u sukobu sa stvarnošću. Kako sam mišljenja da gospodarski uzlet ne dolazi evolucijom zakržljalog poreznog sustava već značajnijim monetarnim zahvatima tako smatram da bi ovaj jednostavan, što je vrlo bitno u ekonomskoj praksi (pružimo šansu neukima), model mogao postati točkom prekretnicom. Do sad smo pokušavali na jedan način pa ne ide baš sjajno. Odustanimo od starog, uzmimo novi model i vozimo dalje. S poda se ne može pasti reče Murphy. A da je neki porezni model super, nije. Uvijek netko nastrada ili biva zakinut. Barem onaj koji mora platiti taj porez :)

    avatar

    02.02.2005. (16:13)    -   -   -   -  

  • Dolka

    e, jadan čova, šta će sad?

    avatar

    07.02.2005. (18:17)    -   -   -   -  

  • Serem jer mogu

    A valjda bu unajmil britanske odvjetnike da ga brane? :)

    avatar

    08.02.2005. (12:02)    -   -   -   -  

  • U svakoj normalnoj drzavi je organizirani kriminal drzavni neprijatelj broj jedan.A zasto?Da im se ne dogodi sto se dogodilo u Hrvatskoj,a sada je vec kasno.Hobotnica nije razvukla samo svoje krakove,vec je i glavom u drzavnom vrhu,sudstvu....Tko je najbolji odvjetnik u Hrvatskoj?Onaj tko poznaje najvise "vaznih" ljudi koje moze podmititi.

    avatar

    06.03.2005. (09:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...