Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • buba mara

    nebi tebe nitko optužio! ! samo, ovak blog ide malo na živce s tim tehničkim problemima.................. pusa!! :)

    avatar

    05.02.2005. (23:29)    -   -   -   -  

  • Go - misaona igra

    Zamalo da ne vidjeh ove komentare tako u dubini bloga. Malo mi je cudno, pa cak imam osjećaj, da su ovi komerntari za nekoga trećeg na ovom blogu. Logično mi je da je takova komunikacija (indirektno) moguća. Znate, ono, imaš poruku na tom i tom blogu i tom i tom postu. A zakaj mi se to čini... pa nisam navikao na osmjehe i puse. Navikao sam na protivnike i s njima u sučeljavanju gradim svoj svijet. U svemu tome ima ljepote, ali ona je u razumjevanju suprotnosti kao osnove postojanja. A ako je veliki osmjeh i pusa za mene, velika hvala. Malo sam zbunjen, ali je lijep osjećaj. A o tehničkim problemima. Go je misaona igra, a sve te tehnike se usvoje i budu jednostavne. Ako možete, sjetite se svojih prvih koraka kako su tehnički bili zahtjevni. Ima nas koji smo otišli u neke druge kutove života, a tamo je život. Lijep Vam pozdrav iz nekog drugog ugla. Naravno, uz veliki moj osmjeh. I mi koji razmišljamo volimo, mada nam se koji puta čini da smo na stramputici. Većina drumom, a mi šumom.

    avatar

    07.02.2005. (10:05)    -   -   -   -  

  • buba mara

    ola! šaljem ja i tebi pusu , al ipak je moj komentar gore bio za blog sailing.blog.hr, neznam zašto su došli k tebi! :) neznam ni na koji blog pišem, zeza me moje računalo, pa veza s internetom od kuće, pa i blog je imao nekih tehničkih problema.....ipak, pozdrav šaljem iz hladnog i u snijegu zatrpanog osijeka! :)

    avatar

    08.02.2005. (01:13)    -   -   -   -  

  • Go - misaona igra

    Čudno. Kak si našla gdje je izgubljeni komentar? U gou sam se izvještio slikovnom razmišljanju (gledanju) i vidim te kak tražiš reakciju na komentar. Možda je neka čudna baga u computeru, pa te uvijek dovede na ovaj blog. Što stvarno neznaš kuda tvoj komentar ide? Pa kak nađeš odgovor? Stvarno čudno. Hvala za pusu. Čujem da je u Osijeku fajn hladno. I ovdje u Zagrebu i Velikoj Gorici gdje živim nije baš puno toplije. Znaš, da sve prolazi, pa po ovoj zimi pomisli kako nije ona nesnosna vrućina. Sve najbolje iz Zagreba :)

    avatar

    08.02.2005. (11:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...