Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • xxl

    Ja stvarno ne znam gdje rat zatekao na kraju Bistricu ste izgubili.Pavic Polje..i sad mi dajes repliku kako ste i Hrasnicu uzeli..a niste jedan hotel u Vakufu mogli uzeti 362 ili 945 Bosnjaka ne znace to nista..to je par..misli se na %..Jer totalni broj stanovnistva je vazniji od ukupnog stanovnistva..pa i Hrvati su bili manjina u Dubravama Donjim kraj Zivinica njih 423..ali opet su bili mala manjina tamo Koji je to Hrvatski dio grada..mislis na onih par stotina kuca..

    avatar

    03.02.2005. (21:06)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    Ja pokušavam iznositi činjenice i zadržati koliko je to god moguće hladan odnos prema događajima iz naše i bliže i dalje prošlosti. Nasuprot tome, Vaš odnos prema ovim događajima do kraja je emocionalan, ostrašćen. Vi svemu pristupate još uvijek usijane glave, pa je zbog svega naš razgovor o ovim temama otežan. Vi ne razumijete jezik činjenica, ja ne mogu razumjeti da još postoje ljudi koji razmišljaju na Vaš način, pa je, možda bolje da ne razgovaramo. Pozdrav.

    avatar

    04.02.2005. (08:04)    -   -   -   -  

  • Katil

    To da su sarađivali Armija i VRS na području Mostara to stoji jer je gosp. Arif Pašalić od dva zla izabrao manje zlo. Vjerovatno je i Armija za vas Hrvate bila veće zlo jer ste na području : Kupresa, Livna, Jajca, Travnika, Žepča i naravno Kiseljaka vi izabrali Četnike. Dobro znate da je preko planine Kokoška kod Kiseljaka cijeli rat funkcionisala švercerska linija HVO - Četnici dok je bjesnio rat u BiH. Zapitajte gdje su završili vojno sposobni pripadnici HVO-a koji su pobjegli iz Bugojna u Kupres, naravno da i to znate u Žepču. Pripadnici VRS su naoružali i transportovali ih u Žepče, ali hvala dragom Allahu pa imasmo jednog Lendu za komandanta toga područja.

    avatar

    06.02.2005. (11:09)    -   -   -   -  

  • ÐorĂ°e Genocid

    sarađivao sam bre i sa Hrvatima i sa balijama, samo što se to danas Hrvatima uzima za zlo, a balijama za dobro. ne razumem, čak je i Karadžić hvalio naše krtice u Armiji BiH...

    avatar

    06.02.2005. (15:00)    -   -   -   -  

  • Lele

    Dobro Katile sad znamo gdje su završili vojno sposobni hrvati , a gdje su završile one ..... Špric, Špric

    avatar

    12.02.2005. (14:46)    -   -   -   -  

  • Mario

    Kako je završila žena od golmana Škare , kako vas nije stid vas balije

    avatar

    18.02.2005. (18:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...