Komentari

hot.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • OL

    Instalirala sam, krenem da skeniram i stane mi ko explorer.exe i sve zablokira, nece ni na prekidac da se iskljuci, moram iz struje, zasto to, jel` ti mozda poznato?

    avatar

    07.02.2005. (09:16)    -   -   -   -  

  • hot

    Vjerojatno imaš nekakav virus koji se protivi skeniranju. Ako nije to, onda probaj skenirati računalo s nekim drugim antivirusnim alatom. Možda iz nekog nepoznatog razloga McAfee AVERT Stinger ne želi surađivati s tvojim Windowsima. Razloga može biti dosta, a ovako na daljinu je teško postaviti dijagnozu. Ako nije ništa od navedenog, onda mi se javi na mail i podrobno mi opiši što si radio-la na računalu.

    avatar

    07.02.2005. (23:10)    -   -   -   -  

  • OL

    Hvala ti:) Jos sam sa jednim programom pokusala desava se to isto tj sa CleanerPack, videcu sa nekim antivirusom pa javljam.Pozz i hvala jos jednom:)

    avatar

    08.02.2005. (05:13)    -   -   -   -  

  • brale

    i meni se dogodilo isto, krenem skanirati kad ono sve se pogasilo, u trenutku sam vidio "deamon spy " ili nesto slično, zbilja je bilo tren oka.Postoji li tako nešto i kako se toga riješiti, možda ad-aware ili spy bot. Strah me pokretati bilo što da se ne bi nešto loše dogodilo.

    avatar

    13.02.2005. (17:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...