Komentari

djonza.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • I see dead people....

    *** Ja vise volim golfove =D Salim se, ja sam luda za autima jer su mi svi muski clanovi obitelji automehanicari, autoprijevoznici ili rade na tuningu.. (402 street race) Al ne trcim za deckima s dobrim autom. Rade bi svoj auto. I najjaci su mi oni nabrijani sportski za utrke.. IooOooI...... na mom blogu ima jean post o sponzorusama... Naslov - i'm back and i feel good, negdje pri kraju posta... pa ak ti se da - citaj.. Baj***

    avatar

    09.01.2005. (20:58)    -   -   -   -  

  • HWOARANG-TEKKEN-TEAM©-

    U pravu si djonza, jebes ti takve cure koje auto gledaju,a da ne spominjem likove koje voze takva auta(barem kod nas). Ajde sta se ti brines cure ionako vole tvog tuning gti golfa!))))

    avatar

    10.01.2005. (01:21)    -   -   -   -  

  • I see dead people....

    *** Pa čuj hwo... ja volim aute al ne na način opisan u ovom postu. Kužiš? djonza hvala na komentaru.. =D Inače - naj auto mi je mazda rx8.. I golf4 (naravno - sređen...) =) A i dečki koji traže sponzoruše su fakat jadni... Možda i jadniji nego i sponzoruše same jer im je glavno da imaju trebu i pičku bez obzira na to što ih ne voli i što želi samo pare... Ah jadnici... što ćeš... baj***

    avatar

    10.01.2005. (23:28)    -   -   -   -  

  • HWOARANG-TEKKEN-TEAM©-

    znaci ti si tuning girl)) djonza dobro si ovo sredio,bit ce od tebe nesto)) vidimo se

    avatar

    11.01.2005. (05:07)    -   -   -   -  

  • .on.postmodernism.

    Mene je jednom prilikom "uocio" taj neki tip koji je bio totalo zgodan i drag(malo stariji,ali ne prepuno...) i pristala sam izac s njim. Dosao je po mene u tom nekom BMW-u, koji je bio tako "spusten" da sam doslovno lezala u autu!Crno izvana i crna koza iznutra s nekakvom tehnologijom koju nkad prije nisam vidjela. Bilo mi je ful bed uci u to auto jer sam imala dojam da su svi frendovi oko mene i da me smatraju sponzorusom. Ali nitko me nije vidio nego je jedna cura malo razglasila okolo da sam s "pomorcem" i da vozi to cudo! Mene je cisto bolio k.....c kakav auto on vozi, ali se prerano "zagrijao" za mene pa sam ja to spucala. I onda su mi poznanice mislile da sam pukla...Eto,to mi objasni...I like your blog too! :)

    avatar

    12.01.2005. (03:30)    -   -   -   -  

  • HWOARANG-TEKKEN-TEAM©-

    isprica ti carolina cjelu pricu, vec djozna otidi na dabin blog i vidi novi post))) ubaci i ti nekad nesto reko sam ti sve sto ti treba vidimo se.

    avatar

    12.01.2005. (18:50)    -   -   -   -  

  • ***DJonza BLOG***

    Klikni na album koji želiš gledati!Oće nego ne znaš,LoL!Znam ja ko je ono stavio!

    avatar

    03.02.2005. (22:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...