Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Canada

    Kada bi jednog dana prestali da govorite: "dogodilo se na danasnji dan" (mnogo toga se dogodilo svima nama sto bismo zeljeli da nije), mozda bi prije jedni drugima oprostili i poceli da zivite skupa bez mrznje i ruznih sjecanja, jer to morate ; to i sami znate.

    avatar

    11.01.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    O ovoj temi je već bilo govora na ovome blogu (potraži). Moj stav je da nema i ne smije biti tabu tema. Citirat ću još jednom Kennedyja: "Nema straha od razgovora, jer nema ni razgovora u strahu." A to što se Vama, meni ili bilo kome drugome dogodilo na "taj dan" slobodno iznesite. Prostor na ovom blogu je svima dobronamjernim otvoren.

    avatar

    12.01.2005. (08:18)    -   -   -   -  

  • Canada

    Ovaj moj komentar je samo dobronamjerni savjet. Vjerujte mi da se osjecam mnogo bolje bez mrznje, i kad vidim moju djecu da rastu bez mrznje to je cak i bolje. Mrznja ubija ljudskost kod sviju nas htjeli mi to ili ne. Podsjecajuci na proslost , mrznja se ne moze izbjeci.

    avatar

    12.01.2005. (16:30)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    I moja je želja da svi mi živimo bez mržnje i, pogotovo, da naša djeca odrastaju bez mržnje. I ovaj post, kao i cijeli ovaj blog je, vjerujem jedan korak ka tom cilju. Jer, ako prošlost ne osvjetlimo, ona će se ponoviti, odn. što je još gore, ponovit će je naša djeca.

    avatar

    12.01.2005. (16:46)    -   -   -   -  

  • Has

    Ti si momak malo priglup. Ti raspirujes mrznju sa svojim nacionalistickim textovima i lazima koje pises ovdje. Ako ti neko odgovori na to, i kaze ti da je to laz, onda postaje jos gore i onda se stvara nacionalna svadja. Jel tebi to lici na pomirenje neko?

    avatar

    12.01.2005. (19:12)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    Ja možda jesam priglup, no, nije dovoljno kazati da je to laž, već to treba dokazati. A za sve dokaze ja sam, evo, imao hrabrosti i otvorio prostor svima, pa i Vama. Ispravite me, ako griješim, a nemojte vrijeđati. To je izraz nemoći.

    avatar

    12.01.2005. (21:41)    -   -   -   -  

  • Ĺ arka

    Mato mi Agići smo uvjek u duši bili i bošnjaci i muslimani, i turci, i balije i bosanski muslimani.

    avatar

    08.02.2005. (00:13)    -   -   -   -  

  • Veseli Bosanac

    Pa hocete li vec jednom da prestanete izjavljivati kako smo mi poceli rat? Sta ste radili po Prozoru u oktobru '92? Prodane duse mogu da mi puse!(p.s. - samo zato sto ste nam zabili noz u ledja kada smo trebali JEDNOM I ZAUVIJEK da unistimo cetnike zajedno). Nije se dzabe govorilo "nejma vjere u vlahu".

    avatar

    07.02.2006. (04:17)    -   -   -   -  

  • Alisa

    Nije mi jasno da se naši muslimanijoš uvijek poistovjećuju s Turcima. Razumijem da imaju istu vjeru, ali sve osz'talo je svjetlosnu godinu daleko. Zar bi se Hrvati trebali poistovjećivar+ti sa Talijanima, Francuzim i sl. Bila sam u par navrata u Turskoj i to nema nikakve veze s našim muslimanima.

    avatar

    11.05.2010. (08:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...