Komentari

cccat.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bookaleta

    Slici mi na pricu koja tek ceka rasplet. Mogucnost prva: *slucajno* se nadjete na chatu (recimo, on s posla, ti od doma) i nijedno od vas ne zna o kome se radi; mogucnost druga: *namjerno* se nadjete na chatu, i a) jedno od vas zna o kome se radi; ili b) oboje znate o kome se radi.

    avatar

    07.01.2005. (13:08)    -   -   -   -  

  • Običan dnevnik

    U stvari, ovo je živa istina :( a ne priča. I uopće ne postoji mogućnost da se nađemo na chatu, jer ja ne padam na takve ulete - možda smo zato u braku :))

    avatar

    07.01.2005. (13:20)    -   -   -   -  

  • neno u sredini

    stvarno se čovjek može "zapaliti"preko neta , bio to chat ili mail , vjerovatno zato što se osobe koje komuniciraju ne gledaju u oči , pa mogu reći sve što im je na duši , a sutra sve zaboraviti .

    avatar

    07.01.2005. (16:47)    -   -   -   -  

  • NEPOTREBNO ZNANJE

    Sta u ovom slucaju mislis o "nepotrebnom_znanju" jer: 1. ne mislim da te tvoj muz vara 2. ne mislim da o toj "lovini" ima imalo drugacije misljenje od tebe 3. zeljan je samo malo budalastog lova (muski specijalitet) a tebi ipak, priznala to ili ne, ostaje gorak ukus u ustima. BTW, zna li on za tvoj blog :))? potpuno bedasti muski primerak

    avatar

    11.01.2005. (10:19)    -   -   -   -  

  • Običan dnevnik

    Znam ja da on mene ne vara - inače ne bi sve radio tako otvoreno, i jasna mi je ta želja za "lovom" - tj. da se ispred neke nove osobe pokaže u što boljem svjetlu (ja ga već malo predobro poznajem). Btw, ne, još ne zna za moj blog....... nadam se da se neće previše uvrijediti kad sazna :))))

    avatar

    11.01.2005. (10:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...