Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • (((Q)))

    ... da... a jel tih 250.000 sa ili bez PDVa?...

    avatar

    07.01.2005. (12:35)    -   -   -   -  

  • V i j e s t i @ HR

    Prijatelju pa zar ti stvarno mislis kako "El presidente" Mesić nikada nije i ne bi se koristio jadnom djecom u promidžbene svrhe - on je prema takvom stavu naprosto svetac!Gledaj, problem je što se u nas političari uvijek služe i služiti će se jeftinim reklamnim potezima, no zamisli da ovih besmislenih izbora nije bilo - da li bi se itko tada sjetio ove djece?Dakle u svakom zlu neko dobro i stvarno mislim kako je za djecu najbolje što su te novce uopće dobili jer svi znamo u kakvim nehumanim uvjetima proživljavaju naljepše životno doba!To je ujedno i posebna tema za raspravu jer je ta sramota zapravo sramota sviju nas!!!

    avatar

    09.01.2005. (14:00)    -   -   -   -  

  • markica

    Vojno obavještajne misije koje su se vodile djelom i kao crne operacije imale su veliki uspijeh na političku, financijsku i socijalnu kontrolu. U prvi plan su došle one ideje i projekti u skladu vojnoobavještajnih zacrtanih ali tajnih projekata. Jedna od skupina za propagandni rat bila je grupa "mreža" sa članovima: Tvrtko Pašalić, Marko Horvat, Goran Kovačić ŠB i Zagreb, , Antonio Lekić, Ivan Drviš i Nikola Kristo, Domagoj Margetić Zagreb, Stipan Udiljak, Marin Ivanović, Ljubičić S., Slisković M., Antonija Lekića, Srećko Cvitanović, Goran Vitanović Zadar, Ive Jelića, Marin Ivanović, Tomislav Krpan. Marin Ivanović, Ante Gugića, Mario Tomasović, Boris Milas, Ahel Silvano,Vuković Milorad, Čustić Mirsad...

    sisovci su u svom arhivu skupljali informacije o ratnim profitima, pljačkaškim pohodima i švercerskim kanalima "Euroherca" i "Hermesa" u vlasništvu Lučićeve obitelji, financijske malverzacije Glumine banke, duhanski i narkotički šverc, pranje love i reket.

    avatar

    29.11.2008. (14:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...