Komentari

aboutagirl.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • divljakusa

    zanimljiv blog!!! ja volim punk i rock!!! više rock

    avatar

    04.01.2005. (22:03)    -   -   -   -  

  • jedna u letu poludjela ptica... :)

    totalno ti je dobar ovaj post. slažem se skroz. i da, u ovom je slučaju bolje biti nula nego čovjek :)

    avatar

    05.01.2005. (00:17)    -   -   -   -  

  • Kierlan

    "Nobody is perfect. I am nobody." Ostani takva kakva jesi, ne daj se uvući u nikakvu grupu. Grupe su ionako samo skupine klonova koji slušaju istu glazbu, oblače se na jednak način, a između ušiju imaju zrak.

    avatar

    05.01.2005. (15:07)    -   -   -   -  

  • *Achtung Baby

    slusaj Kierlana..ne treba ti pripadanje grupi da bi znala tko si....be what you are....

    avatar

    05.01.2005. (16:53)    -   -   -   -  

  • *Achtung Baby

    kad smo kod mama..zanimljivost...rekla mi je danas da se smijesim..u imperativu...khm..je tko jucer osim Nighta i mene gledal Simpsonove...? :)

    avatar

    05.01.2005. (16:56)    -   -   -   -  

  • Moon Maiden

    I know that. And that is fine with me. Nisam ni mislila mijenjati nešto iliti biti neko od njih. :) Gledala sam Simpsone, hehe, zveeer :) To ne propuštam

    avatar

    05.01.2005. (18:51)    -   -   -   -  

  • Kierlan

    Koje Simpsone? Na RTLu ili na HRTu? Svejedno, dobri su. Što se tiče smiješka po naredbi... to je najgora stvar koju možeš nekome napraviti. Samo sam ja to prekasno shvatio.

    avatar

    06.01.2005. (14:12)    -   -   -   -  

  • Nighthawk

    Nicely put. Moj odgovor na 'Kome pripadash?' je uvijek 'Sebi.' i time sam sve rekao. To mi je zapravo jedino vazhno - da pripadam sebi, da sam svoj, a ne produkt nechije bolesne mashte (osim svoje, fkors). Ako to znachi da me svi napuste... Hell, uvijek imam prijatelje u glavi (i par izvan nje). I had a friend many years ago, one tragic night he died... @Kierlan - RTL, fkors. Za koga ti nas smatrash?

    avatar

    07.01.2005. (23:51)    -   -   -   -  

  • fur ImmEr PuNk

    a kad u biti i pogledaš današnje društvo u hrvatskoj imaš podjele na komuniste i ustaše a sa druge ande imaš šminkere i rokere ,takvo je kakvo je i ti tu ništa nemoreš ,al' kad me je prvi put stara pitala kojima ja pripadan ,ćiji sam jasno sam joj reka da sam svoj i da sam punker i da nikome ne pripadan osim samom sebi!!!!!!!!-taj ju je odgovor pomalo šokira al' je ostala bez rići a ja sam bija sritan šta sam joj reka istinu takvu kakva je bila a ne kakvu je ona tila čut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........

    avatar

    08.01.2005. (16:46)    -   -   -   -  

  • Moon Maiden

    da... zapravo. to je valjda odgovor kakav bi trebao biti, iliti "možda nisam dovoljno pametan, možda nisam dovoljno star, ali ja sam svoga tjela, svoga tjela gospodar"... Zapravo kad razmislim radije sam sama i svoja, nego da imam hrpu lažnih prijatelja i da pripadam njima. aaaaaw... A da, kaj se tiče ovoga smješka s naredbom, upravo sam se vratila s skijanja, a tam mi je stara cjelo vreme govorila da ne budem tužna u imperativu. Eh, lako je to nekome narediti, ali glupo je to umjetno izvršavati.

    avatar

    09.01.2005. (16:51)    -   -   -   -  

  • :: Lithium ::

    NAVRATI NA MOJ BLOG...NAPOKON SAM NALETIJA NA GRUNGERICU...ONCE WHEN YOU'RE GONE YOU CAN'T COME BACK, OUT OF THE BLUE AND INTO THE BLACK...POOOOOOOOOOOOZDRAV!

    avatar

    10.01.2005. (10:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...