Komentari

calipso.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • night's kitchen

    mislim da se to moze desiti svakoj curi... da naleti na totalnog kretena. svaka čast tebi šta si se izvukla i ispričala tu svoju priču. želim ti sve naj :))

    avatar

    03.01.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • CERNIK

    e onaj moj problem s povjerenjem je ništa prema ovome šta si ti proživjela,ali najbitnije je da si se rješila svega toga i da si ponovno sretna i imaš samopouzdanje:)...mislim da mi se čak takvo nešto kao tebi ne bi ni moglo dogodit radi mog karaktera,možda nemam povjerenja u druge,ali imam u sebe,s vremenom sam stekla neku sigurnost i otpornost na negativne komentare,tako da me nitko s ničim nemože povrijedit niti razuvjerit ,niti promjenit moje mišljenje

    avatar

    03.01.2005. (23:04)    -   -   -   -  

  • isollea kaže PA PA

    joj, ja sam baš happy čim se nekom sviđa moj blog...od sad i ja tebe čitam :)))

    avatar

    04.01.2005. (01:16)    -   -   -   -  

  • more~snova

    bravo curo za kraj ovog tvog teksta jer bas to sam ti i mislila napisat ali vidim da si i sama dosla do tog zakljucka. osobe koje ucjenjuju drugu da bi ta ostala u vezi sa njima su slabici i kukavice koji zele nabiti losu savjest drugome. najvaznije je da si se ti njega rjesila. prava osoba ce naici.. nije nigdi zapisano da on mora doci u nasoj 18-oj, 25-oj il sta ja znam kojoj godini vec ce uci u nas zivot onda kad smo oboje spremni da se sretnemo. vjeruj u ljubav !

    avatar

    04.01.2005. (08:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...