Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Ĺ arka

    Na ovakve tonove autora sam mislio i u donjem - ranijem tekstu, ovo tebi autore vjerovatno zvući kao lijepa vijest jer i dalje sa puno ironije pišeš ovakav tekst.

    avatar

    03.01.2005. (20:34)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    Ne znam gdje ste, u kojoj točci, u kojem zarezu, u kojem slovu Vi vidjeli ironiju. Mislim da je - onako kako sam i napisao - doista riječ o tragediji. Možda griješim, ali čini mi se da ste Vi isuviše opterećeni nacionalnim, što, opet, ne možete primjenjivati na sve ljude oko sebe, a pogotovo na autora ovoga bloga. Pozdrav.

    avatar

    03.01.2005. (20:48)    -   -   -   -  

  • SARKA JE PRAVI SERONJA

    avatar

    03.01.2005. (20:51)    -   -   -   -  

  • sto se vi vrjedate (Mislim da je autor napisao) da je to trgicna vjest.

    avatar

    04.01.2005. (17:56)    -   -   -   -  

  • Karina

    Kad vec pises potrudi se da tacno napises. Nije Fahrija, nego Fahrudin. Nije dvadesetogodisnji, nego dvatesetcetverogodisnji. I koga briga sto ostale novine nisu objavile vijest. Ko da se neko moze vratit sa tim.

    avatar

    04.01.2005. (19:23)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    Vijest sam preuzeo iz Slobodne, bez prethodne provjere, ali, eto, u čemu je Slobodna pogriješila, Vi ste ju ispravili. A što se tiče činjenice da je SD, koliko ja znam, jedina objavila ovu vijest, mislim da ona govori samo o tome koje novine treba čovjek čitati da bi se informirao o događajima u našem kraju. OK?

    avatar

    05.01.2005. (07:46)    -   -   -   -  

  • Karina

    E nek' si mi rek'o...vala o'sle citam samo SD.

    avatar

    05.01.2005. (16:56)    -   -   -   -  

  • Karina

    Usput, naletih na ovo: "NIK Avaz - Dnevni Avaz ... crna hronika. Odvode kod Gornjeg Vakufa. Kemal Šeketa nastradao u požaru, otac koji ga je pokušao spasiti zadobio teške opekotine. ... "

    avatar

    05.01.2005. (18:12)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    Moram reći da sam pretražio Avaz, no, uz najbolju volju, nisam našao tu vijest. No, to ionako nije važno...

    avatar

    06.01.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • ja stvarno, koliko god se trudim, ne mogu da ne reagujem na ovakve stvari. pa jeste li vi normalni? na jednu strasnu, neopisivu tragediju koje se desila, vi reagujete ovako? opet se prepucavate o tome sta je tacno, sta nije, ko je vijest objavio a ko ne? ne znam da li za takve postoji nesto sto je granica dobrog ukusa ili pijeteta prema necijoj tragediji?a sve se fol cijelo vrijeme pokrivate time da "...to i onako nije vazno" ili "..ko da se neko moze vratit s tim"...ne razumijem, necu da razumijem, ne zelim.... a moram...

    avatar

    07.01.2005. (19:36)    -   -   -   -  

  • Karina

    Ako mene pitas jesam li normalan...Nisam. Mene je ova tragedija licno pogodila (da ne pricam u detalje), pa me posebno vrijedja sto se o njoj pise na ovakvom "sranju". A "ovaj"(nisam mu smislilo prilagodan pogrdan naziv) je to opet sve nacionaliziro, pa prica koje novine trebaju da se chitaju da bi co'ek nesto procit'o sa ovih prostora. Nisi mogo da nadjes ovaj text, zato sto citas samo online izdanja, a avaz nema puno toga. Mi normalni ljudi sjednemo ujutro, pijemo kafu (kahvu ili kavu) i citamo prave novine. Takvo jedno jutro 3.1. ja sam sjedio i drzo Dnevni Avaz u ruci i na naslovnoj stranici je bila ova vjest (tragedija) i onda u crnoj hronici, cijela jedna stranica sa slikama i POTPUNO TACNIM podatcima. E, toliko o tome sta treba da citamo.

    avatar

    08.01.2005. (14:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...