Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • barba

    Alzeheimer protiv Parkinsona

    avatar

    03.01.2005. (15:40)    -   -   -   -  

  • zeko

    naravno da je prijevara... tako je to uvijek sa dijasporom... iz dijaspore se pokupe glasovi i daju HDZ-u, tu se ništa nije promijenilo

    avatar

    03.01.2005. (17:48)    -   -   -   -  

  • human

    Cuj, ja sam iz BiH, tocnije iz Mostara...i vecina ekipe, obitelji, poznanika je glasala za Miksica.. Ozracje kod ljudi u najzabitijim dijelovima Hercegovine je govorilo da ce Jadranka samo tako popusiti kod nas "dijaspore", da svi vjeruju u tog iseljenika Miksica koji stvara neku optimisticku atmosferu da nismo prepusteni na milost i nemilost ovim supcima iz HDZ. Stoga, ne krivi nas, vec krivi lopovski HDZ za izbornu mucku koju je s nasim glasovima napravio.

    avatar

    03.01.2005. (22:15)    -   -   -   -  

  • Nane

    Sto se tice glasova dijaspore, pogotovo iz BiH, radi se o dvostrukim standardima. Kako konstitutivan narod jedne drzave (bosanski Hrvati) moze glasati na izborima druge drzave? Da li to znaci da bosanski Hrvati trebaju placati porez i sluziti vojnu obavezu u Hrvatskoj? U hipotetickom slucaju da su bosanski Hrvati manjina, a ne konstitutivan i ravnopravan narod u BiH, ova apsurdna situacija bi mozda i bila moguca. Sada su to jednostavno manipulacije i dvostruki standardi.

    avatar

    03.01.2005. (22:36)    -   -   -   -  

  • Dellboy

    oni vani glasuju samo po stranačkom ključu...nisu se nikad ni susreli sa Suzanom niti imaju pojma što je ona napravila, da li je uopće sposobna i sl. Da je Popaj u HDZ-u i za njega bi glasali.

    avatar

    03.01.2005. (23:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...