Komentari

xiola.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Zrine Milutine

    Sister mi je jedno vrijeme radila kao statističarka u nekakvom bakteriološkom institutu i uvjerava me da je razlika u količini i vrsti bakterija koje borave u čistim i zmazanim kućama - NEZNATNA. Razlika je jedino u prašini, što je problem za alergičare. I, dakako, razlika je u smradu i lošem vizualnom dojmu :-)))).

    avatar

    31.05.2004. (10:42)    -   -   -   -  

  • Barbie's Lobotomy

    iskreno, mene fiksira ono na mtv-u kad cura/decko bira s kim ce izaci na temelju njegove/njene sobe... cak su im dali i UV-svjetlo da mogu otkrivat mrlje po krevetu ;-)

    avatar

    31.05.2004. (11:38)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Nek pošalju dvije,mlađe, zgodnije, da očiste moj brlog. Nebi im niš' naplatio!

    avatar

    31.05.2004. (12:26)    -   -   -   -  

  • RobiKa

    Ima jedan show u Njemačkoj ali ti tamo ne dolaze čistiti već mučiti stanare... i ne dolaze u brloge već kod prosječnog Franza i Helge pa im fašisti (voditeljice smijete zamisliti utegnute u crnoj koži) vade mast za neuglancani lakirani namještaj, vrijeđaju i općenito utjeruju ih u REd.

    avatar

    31.05.2004. (17:25)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    RobiKa, ovo je tipicni teutonski sado-mazohizam. BL, joj, i UV svjetlo dobiju?? :eek: Zar nista nije vise sveto? :D Sadistico, i ti svasta trazis, cccc.. Just lie back and think of England with those two! ;)

    avatar

    31.05.2004. (20:12)    -   -   -   -  

  • *Ptica Trkačica*

    koji show.... naravno da su neke fore namještene, tipa neoprano suđe, ali u svakoj kući koja nema bolesno opsesivnu gazdaricu ili služavku mozes naci brdo prašine..pa tko redovno čisti vrhove ormara ili ono iza njih...tamo se nakupi svega:)

    avatar

    31.05.2004. (20:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...