Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Ĺ arka

    Ja kao sudionik operacije Bijeli Put kako smo je mi zvali pripadnici OPERATIVNE GRUPE ZAPAD pod komandom Selme Cikotića mogu reći da ste totalno neobjektivni. Snage vojne policije, protivdiverzantskih jedinica OG Zapad po naredbi gosp.Cikotića su vršile sigurnosnu barijeru između konvoja i stanovnika sela Opara koji su htjeli opljačkati konvoj. Ovo mogu potvrditi vozaći unutar konvoja. Da su neki ljudi unutar Hrvatskog naroda iznevjerili naše povjerenje svjedoće pronađeni snajperi 18 komada koji su mogli ugroziti konvoj.

    avatar

    22.12.2004. (20:56)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    Konvoj Bijeli put prije svoga polaska dobio je sva potrebna jamstva za siguran prolaz (i od hrvatskih, i od muslimanskih, i od snaga UNPROFOR-a). Slijedom toga, obveza svih postrojba, pa tako i Vaše Operativne grupe bila je izvršavati zapovjedi svojih pretpostavljenih i omogućiti konvoju siguran prolazak. Dakle, ja nigdje nisam rekao da Vaša i druge postrojbe Armije BiH nisu štitile prolazak ovog konvoja, ja se samo ograničavam na napad na konvoj u Uskoplju i pogibiju A. Vlaića, a ovaj tragični incident, onda, upućuje na činjenicu da Vi svoj zadatak niste obavili na najbolji način, pa čak i u slučaju pronalaska skrivenog oružja, o čemu bih Vas molio da napišete još nekoliko redaka, odn. da me uputite na izvore gdje bih se mogao informirati o tome. Bilo kako bilo, ja Vam zahvaljujem na javljanju. Nadam se da će i naši budući razgovori pokazati da se i o "škakljivim" temama može pristojno razgovarati.

    avatar

    23.12.2004. (08:32)    -   -   -   -  

  • katil

    Nisam siguran da se ovaj konvoj trebao zvati Bijeli Put jer bi mu prikladnije ime bilo Bijelo Pranje.

    avatar

    30.12.2004. (10:34)    -   -   -   -  

  • Popich

    Katile, pojasni.

    avatar

    30.12.2004. (11:56)    -   -   -   -  

  • Katil

    Moj Popiču Sve što je vezano za pičke i bjelo treba se zvati Bijelo Pranje

    avatar

    30.12.2004. (17:44)    -   -   -   -  

  • kifla

    E katile da je tvoj strai imo gumicu nebi sad ti srao na netu.

    avatar

    31.12.2004. (18:17)    -   -   -   -  

  • Katil

    Prilikom boravka u Bosni i Hercegovini Papa se prisutnima obratio na tečnom Hrvatskom jeziku: Urbi parbi Nja nja nja nja nja nje nja nje Urbi parbi nja nja

    avatar

    08.01.2005. (17:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...