Komentari

lososs.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • kobilino zubalo

    bolje da te prodje taj pms do Bratislave - inace cu se ja tamo ispricavati zbog svog pms-a =) i pozdrav dragom upocatljivom, nezaboravnom jakovu =)

    avatar

    22.12.2004. (00:47)    -   -   -   -  

  • komfort u saundu

    Bratislava? Beeelj :P *uzasno ljubomorna*

    avatar

    22.12.2004. (15:18)    -   -   -   -  

  • iFa

    odlican ti je blog :) super postofi hihih pogotofo ofaj dijo i nemas pojma koliko sam se nasla :) :Moraš tražiti extra tamno mjesto kad pišaš u parkiću (nakon n-te pive) jer ne možeš to stojećki. Od tebe se očekuje da fino mirišeš, budeš kulturna, ne svadjaš se i ne psuješ "jer to ne priliči jednoj dami". Da ne spominjem mjesečne tegobe.. :) i ofaj:bakici koju sam grdo gledala u tramvaju i željela smrt u dugotrajnim mukama; samo sto je autobus u pitanju ;))) pusica ;)))

    avatar

    22.12.2004. (21:13)    -   -   -   -  

  • jegulja

    cek bratislava? i ja sam trebala u bratislavu...mogli smo se srest...smrc....i jednom vec jednom skupa slavit konacno vec jednom tu novu...ali ne,smrc

    avatar

    22.12.2004. (22:54)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @zubalo: nema pms-a, u Bratislavi menstruiram i opijam se manjim količinama alkohola-hehehehe ;) @komfort: koja ljubomora? kakve sam srece, najvjerojatnije ce krepati bus pa cu novu docekati u nekom sumarku uz autoput..(najvj. onaj koji vodi iz Zagreba..) =) @ifa : hvala--hihi, imamo mi i bakice u autobusima ;) i super ti je blog! =) @jeguljo draga: nije nam bilo sudjeno ove godine, ali iduce se oblokavamo zajedno ziher-hehehe..a ovo cemo nadoknadit u Kz ;)

    avatar

    24.12.2004. (14:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...