Komentari

glup.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • jordan

    prvo, ne slazem se da je medicina najtezi faks, ima ih tezih, osim toga je to vrlo individualno, nekome ce biti povijest umjetnosti teska, a fizika laka.. drugo danas u svakom zanimanju moras dozivotno uciti, mozda to jos nije zakonski propisano u Hrv. ali u EU je.. a osim toga, ako se ne doeduciras, pregazete te kolege ili mladji...i sto je u tome lose ako cijelog zivota ucis? ja ne zelim sa trideset i 50 imati jednako, nenadogradjeno znanje, to bi bilo kao zivjeti 20 godina uzalud... i naravno da te razapnu ako pogrijesis, jer se naime radi o ljudskom zivotu...

    avatar

    21.12.2004. (21:30)    -   -   -   -  

  • sanja

    potpisujem jordan. a uz to, ovih godinu dana sam se nagledala doktora. neki su takva gamad da ne zaslužuju.. ma! neću se ni prisjećati. a drugima bi dala i plaću i sve benificije koliko su krasni i koliko puno zaslužuju. ipak doktori biraju raditi s ljudima. ako mrze ljude, što će u toj profesiji? zgrtat pare na tuđoj muci??? ništa lično, samo sam bijesna.

    avatar

    21.12.2004. (22:26)    -   -   -   -  

  • Dobar blog

    ah meni se riga na podjele na lake i teške faksove, to ne postoji u mojem rječniku, fakat smiješno. a ovo za pogreške, se slažem. makar, mislim da nije baš na te mislio, nego znaš one priče kak tipa u sad te mogu tužit ako pacijentu nisi rekao dobar dan odgovarajućom intonacijom. Sanja, baš tako - ako ne vole ljude, kaj uopće imaju tam radit kad je smisao posla briga za čovjeka. ja se isto pitam.

    avatar

    22.12.2004. (00:18)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Mislim da je autor jako self-centered. Istina je da je medicina jedan od težih fakulteta (ako ne i najteži) ma koliko vi bježali od te podjele... A što se tiče kasnije posla - ima ih puno koji su takvi. Zamisli što se događa kad pilot jednog aviona koji prevozi 500 ljudi napravi pogrešku (a i pilot se ne postaje lako)? Ili kad jedna socijalna radnica fula? Mislim da ima puno primjera gdje svaka greška može dovesti do katastrofe. Ali mislim da svaki dobar liječnik mora biti veliki altruist i shvatiti da čini nešto veliko - spašava (ili bar pokušava spasiti) život! A to je neprocjenjivo!

    avatar

    22.12.2004. (03:12)    -   -   -   -  

  • Something About Me...

    ziva istina, sta god neko reko, al ovo je ziva istina, stalno neki seminirai, doeduciranja... brdo posla :( al neko i to mora da bude.

    avatar

    22.12.2004. (08:02)    -   -   -   -  

  • sanja

    drago mi je da se nisi naljutila na moj komentar. bila sam malo *BEEP* *BEEP* sinoć. :) to više zato što se osjećam bespomoćno... pusa

    avatar

    22.12.2004. (10:17)    -   -   -   -  

  • iFa

    meni to sfe ruzno :( ifa ni nejide kod doktorice ni nikog slicnog ni niceg bljak puj puj puj... :( gadno :( ali moj majo ce bit najbolji teta doktorica pa se necem bojit nje :) pusa

    avatar

    22.12.2004. (21:30)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Tradicionalna medicina je zezanje. Toliko kostiju, mišića i ostaloga. To nije ništa osobito. Ali, ova nova medicina, ova koja se zasniva na genima, e to je nešto što bi moglo biti zanimljivo. Jer može čovjeku uljepšati budući život, još dok je tek začet. Ta genska karta čovjeka je budućnost. Kao što ste vi, Majo mila, moja slatka radost. Mogao bi se već oprostiti, ali mi se nekako neda. Lijepo je u vašem društvu. Ipak, laku noć, djevojčice i snivajte male slatke repatice koje će vas ugrijati ove vrlo hladne noći. Rukoljub.

    avatar

    22.12.2004. (23:31)    -   -   -   -  

  • heheh

    ma potpisujen sve što je lik reka...ako je čovik pošten ne može puno zaradit...(da se razumimo, one što primaju plave koverte ne računam kao poštene...) ...mislin, naš ministar ide u švicarsku na opersaciju (naravno ni riječi o ostavci...), ma ja bi njega posla na firule da leži malo u bolesničkom krevetu... možda bi onda dobio motiv da nešto napravi...ali mi smo općenito glup narod, pa nas jebu di god stignu... eto, toliko mojih gluposti za danas...sad iden spavat...hehehe...:))

    avatar

    23.12.2004. (02:27)    -   -   -   -  

  • heheh

    mislin da nije baš logično uspoređivat pilote ili socijalne radnice s doktorima...sigurno bi promijenili mišljenje da završite u bolnici...it's sad...

    avatar

    23.12.2004. (02:33)    -   -   -   -  

  • sanja

    ne pišem o sebi. maštam da zaboravim. pusa.

    avatar

    23.12.2004. (15:41)    -   -   -   -  

  • ~DIVNO JE BITI TEBI SVE~

    cao =)

    avatar

    23.12.2004. (21:40)    -   -   -   -  

  • ivoo

    Pozdrav Maja

    avatar

    23.12.2004. (22:30)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    mislim da gospodin liječnik ponešto pretjeruje, jer svako zanimanje ima teških strana, pogotovu u ovim vremenima tranzicije. Poanta, ako bi se mogla izvući iz njegova teksta, po meni bi bila ta da bez ljubavi i afiniteta ka određenoj profesiji nema ni uspjeha ni zadovoljstva. A hoće li to biti u medicini, poljoprivredi ili baletu, sasvim je svejedno.

    avatar

    24.12.2004. (11:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...