Komentari

hohnjec.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • SPORTSKI BLOK

    NOSONJA is BACK!!!!Jedan od igrača s najvećim nosom-Dževad Alihodžić novi je igrač KK Zagreb.

    avatar

    21.12.2004. (19:57)    -   -   -   -  

  • beta9

    Ben Gordon je na sveučilištu igrao na poziciji SG uz nekog nepoznatog seniora na PG. Taj igrač pokazuje da ima potencijal i ako će Bullsi nastaviti igrati ovakvu obranu moći će si priuštiti da on starta sa Hinrichom. Naravno, u obrani bi SG čuvao Hinrich.

    avatar

    21.12.2004. (20:34)    -   -   -   -  

  • MARKOMANIA

    video sam milicica pre 2 godine na moru..decko je mladji od mene, ali kada sam ga video stvarno sam se uplasio..a nisam plasljive prirode..sav je izvajan, u "zicama", neverovatne gradje. talanta ima, gledao sam ga u hemofarmu, klasa je za krstica, perovica i ostale.. glupo je govoriti da je najveci promasaj jer zamisli kako je tesko igrati kada udjes na minut, dva i sta god da uradis znas da ces izaci posle par napada. jos je pritisak ogroman, uglavnom protivnici znaju da ce lopta ici na njega tih par napada koja je na terenu... ne branim ga, ocekivao sam vise, ali tek ce se on pokazati, ubedjen sam... kada bi igrao po 20ak min po mecu mislim da bi imao par po 10p i par skokova... za jednog evropskog tinejdzerskog centra, dosta

    avatar

    21.12.2004. (21:00)    -   -   -   -  

  • Warrior

    ki bi da bi.....Gledao sam Miličića u nekoliko navrata i dečko djeluje toliko glup da je to strašno, on uopće ne razumije košarku i uzalud mu sad taj fizički potencijal.

    avatar

    21.12.2004. (23:16)    -   -   -   -  

  • SPORTSKI BLOK

    Kao što sam već napisao treba mu dati vremena, ali čisto sumnjam da će nešto važnijeg postići. Pistonsi su mogli imati Carmela, a ovako imaju 215cm visokog waterboya. Uglavnom vidjet ćemo, tek ima 20 godina čini mi se....

    avatar

    22.12.2004. (01:21)    -   -   -   -  

  • SPORTSKI BLOK

    Krepala mi je struja i izbrisala skoro pa gotov post, tak da niš od NBA nastavka danas. Budem napisal kratku najavu Cibona:Real uskoro. Inače NOVA TV opet NE prenosi utakmicu, nego daje snimku u 23.30.

    avatar

    22.12.2004. (16:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...