Komentari

chopin510.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • sanja

    zgodno.

    avatar

    26.12.2004. (14:01)    -   -   -   -  

  • mlijeko je zločesto

    zašto ne pišeš više? tvoja sam komantar tek danas pronašla, nesvjesno sam poslušala tvoj savjet, da..to je jednostavno bilo potrebno, hvala ti :)

    avatar

    13.01.2005. (19:02)    -   -   -   -  

  • mlijeko je zločesto

    Ako želiš komentirati tako da ti link automatski usmjerava na drugi blog, klikneš dolje na "budi anoniman" pa onda upišeš korisničko ime i lozinku za novi blog i dolje pod "vaš blog":cafenoir.blog.hr :))

    avatar

    04.02.2005. (10:32)    -   -   -   -  

  • Il postino

    Jesen 1959, Lettre a Jim, (James Leo Herlihy ? ) Ovo pismo vam pišem teška srca i pretpostavljam da biste radije da vam ga ne pišem. Previše vas volim da bih vam govorila neistinu. Zamislite svijet u kojem sam ja živjela i ovaj danas kojeg vi predstavljate u 'All Fall Down'. Čudim se samoj sebi što me to nimalo ne interesira. Ograničena sam, ne osjećam dobro više vibracije (harmoniques) i moji komentari na vaš roman biti će bez težine. Kao što sam vam već rekla, ništa ne dokazujem, ne uzimajte to previše k srcu. Od samog početka, vi se toga sjećate, razgovarali smo o vašoj sposobnosti ulaska u unutrašnjost malih ljudi. To što ste vi učinili u vašem romanu, savršeno sam shvaćala koliko duboko proživljavate bratsku ljubav, ne mogu ništa drugo nego žaliti što je ona bila utjelovljena u bićima jednako tako ograničenima, uskogrudnima, neartukuliranima, na granici normalnosti. Zbog čega je, pitam se, potrebno stavljati toliko složene emocionalne doživljaje u takve karaktere? Nisam neosjetljiva na humor, savršeno sam svjesna da je život tih bića ono što vas interesira, fascinira i tisuće ljudi će vas obožavati zbog toga, možda će se i prepoznati, oni sami ili njihovi bližnji, tako da je moja reakcija naposljetku bez značaja. Željela sam to reći jer vas volim, vjerujem u ono što ste napisali, vjerujem u vas, u vašu inteligenciju, vašu moć zapažanja, intuiciju. Ne stavljam pod upit razloge zbog čega vas ta bića interesiraju. To je isto kao namjerno držati svoje vlastito ja u zakržljalom mentalnom okruženju. Nemam pravo kritizirati vas. Govorim to iz jedinog razloga da iskažem svoju nemogućnost uzvratiti na taj roman, prepustiti se osjećajima. Karakteri izgledaju zaustavljeni u vlastitom razvoju i poluživi. Isto je tako bilo i s karakterima Sherwooda Andersona. Vaše je pravo izabrati ih, trošiti vašu pažnju i vaš talent na pričanje njihove priče. Mnogi ih smatraju vrijednima vaše pažnje. Što se mene tiče, gotovo da i ne vjerujem u to. Anais Nin

    avatar

    04.02.2005. (12:49)    -   -   -   -  

  • Il postino

    Ti si otkriće ...

    avatar

    04.02.2005. (12:50)    -   -   -   -  

  • M.

    Djeluje

    avatar

    04.02.2005. (13:50)    -   -   -   -  

  • Shaun White Fan Club :)

    sad sam tek vidjela onaj komentar koji si mi ostavila na mom blogu i ne kužim kaj si s tim htjela reć? Jesi opće vidjela kaj si napisala??

    avatar

    06.02.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...