Komentari

arhitektura.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Akrap

    Sretan rodjendan, nego napisi nesto o ovoj ideji o mostu od Zadra do Ancone!!!Hvala!!!

    avatar

    29.05.2004. (07:33)    -   -   -   -  

  • molecule

    Sretan rođendan!

    avatar

    29.05.2004. (11:05)    -   -   -   -  

  • studentica is back

    sretan rodjendan!

    avatar

    29.05.2004. (18:25)    -   -   -   -  

  • studentica is back

    inace stavila sam te na blogove koje rado citam :) super ti je blog zbilja!!!

    avatar

    29.05.2004. (18:42)    -   -   -   -  

  • _-FaRaWaY, sO cLoSe-_

    hepi brz-day!!! (znam da će brzo proći... =D) hmmm: kvaliteta i KVANTITETA!!!! ne zamaraj se brojem čitatelja... =D samo se ti brzo vrati te diplomski napravi na najbolji mogući naćin.... =)

    avatar

    30.05.2004. (00:24)    -   -   -   -  

  • nije zara.

    HAPPY HAPPY HAPPY BIRTHDAY!! :) I sretno s diplomskim! Ajde jednom malo piši o tom..

    avatar

    30.05.2004. (15:03)    -   -   -   -  

  • Red Sonya II

    mi koji smo to prosli znamo kako ti je...good luck

    avatar

    30.05.2004. (16:08)    -   -   -   -  

  • eKSislander

    dosad nisam citao ovaj blog, ali stvarno sam sada ugodno iznenadjen. takvih tema inace stvarno fali i ovo mi je bas super uletilo, posebno jer se pripremam za upisat arhitekturu sad u sedmi mjesec. sretno s diplomskim, mene je i moj maturalni iscrpio (f.l.Wright-iako je jako zanimljiv) pa pretpostavljam da je diplomski onako...jos gori ;) ako imas koji savjet za nas potencijalne kandidate bilo bi najs da ga podijelis s nama (naravno ako budes imao vremena) cheers ;)

    avatar

    30.05.2004. (23:52)    -   -   -   -  

  • Ma svaka ti dala!

    avatar

    31.05.2004. (14:15)    -   -   -   -  

  • joso

    ma šupčina si ti papanska .. jesi li ikada u ruci držao ciglu ? arhitekt... hahahahahahahaha ... a ne zna dimenzije cigle !!

    avatar

    01.06.2004. (19:21)    -   -   -   -  

  • Arhitektura

    Otvori si konacno svoj BLOG pa na njemu pisi o opeci normalnog formata dimenzija 250/120/65 mm (njihovim markama i vrsti morta) punih ili rupicastih, s vertikalnim ili horizontalnim supljinama, a mozes i o blok opekama (ako svrsavas na njih), samo nemoj o vezovima opeka, jer je to ipak dosta zahtjevno.

    avatar

    01.06.2004. (20:46)    -   -   -   -  

  • optimist

    arhitektura je osjecaj koji ostaje kada kuce vise nema...

    avatar

    01.06.2004. (23:18)    -   -   -   -  

  • joso

    vezan si ti konju za daleku obale svoje kreativne utopije nikada nedostižnih uzora iz bijelog svijeta na koje bi htio drkati... ali ništa se ne dešava... šupčino

    avatar

    03.06.2004. (18:48)    -   -   -   -  

  • joso

    eto ti to si ti ... to si tiiiiiiiii.... maleni

    avatar

    03.06.2004. (18:49)    -   -   -   -  

  • Trapavi

    Sretan rodjendan... sa zakasnjenjem. I sretno s diplomsikm...

    avatar

    06.06.2004. (12:09)    -   -   -   -  

  • propria

    stranica je dobra i meni osobno je puno pomogla za izradu skolskih zadataka...sretan ti rođendan !!!!1

    avatar

    13.06.2004. (10:39)    -   -   -   -  

  • arhitektura ... AorF

    nije loše... kad će još? ili... si ti onaj što mu je jučer mercedes polomio noge ispred klaićeve bolnice (sreća u nesreći)

    avatar

    13.06.2004. (20:25)    -   -   -   -  

  • dae

    Šta si uzeo za diplomski?

    avatar

    14.06.2004. (00:23)    -   -   -   -  

  • Sancho Panchez-navodni st

    Ma daj stvarno si jadan ili ti ili ovaj tvoj Blog...Prvo: stavio si link na " Hrvatsko drustvo Arhitekata (jadnika" kod kojih sve pociva na temeljima veza i vezica...pogledaj samo splitsko rodiliste...objektivnim su se prikazali zalozivsi se za Njirice...je znam da su Njiric i Njiric skroz u redu arhitekti, mozda cak i umjetnici...ali neka se drze paviljona i galerija a ne krajnje definiranih prostora...o kojima iskreno nemaju pojma (baci malo oko na prije navedeno rodiliste tj njihov visestruko promaseni projekt) a drugo jesi li se zapitao mozda cemu sluzi ta komora osim da joj placas mjesecno 5000 kn a oni ti zauzvrat salju glupi pravilnik u kojem nikad nista novo odnosno puno fosila od pravila koji nicemu ne sluze.... A drugo: sorry ali stvarno su ti jadna razmisljanja (filozofiranja) oko virtu. Arhitekture....ma to konju i ne postoji...bar ne pod tim nazivom...i daj izadji iz domene archicad-a i autocad-a pa baci oko na malo bolje programe od kojih ti je iduca skala 3dmax (dalje cemo drugi put...jos si daleko miljama) pa ces vidit da njima nije cilj prikazati zgrade vec utjecaj iste na ljude...atmosferu koja se stvara u istoj...to su zapravo modeli koji ti mogu pomoci prikazati funkciju iste....moj ti je savjet izadji malo dalje od osnapa, ucs, blockova i ostalog...i da trece: da ne zaboravim... ma koje su ti ono jeftine baze sa skulpturom davida ili nije bitno....daj momak gledas puno filmova iz kojih crpis ideje..pocmi mislit vlastitom glavom...a spomenuta situazione

    avatar

    14.06.2004. (15:23)    -   -   -   -  

  • Sancho Panchez

    je iz Good Will Huntinga---kad mu onaj njegov psiho. navede primjer sa Sikstinskom kapelom....a lupezu jedan....i da ej nemoj se ljutit nego gustaj u rodjendanu...ja ti zelim da pocmes mislit tom glavom i izadjes iz okvira zatucanih zagrebackih fosila od profesora (cast iznimkama a ima ih)....a mislim i pogledaj ko cita tvoj blog...oni sta se navodno upisuju na arh...i to jos streberi...i ovakvi koji cudom zalutaju ka ja...ako ti je to domet...sorry

    avatar

    14.06.2004. (15:29)    -   -   -   -  

  • Arhitektura

    Dragi kolega, ako je netko isfrustriran djelovanjem krovnih institucija iz podrucja arhitekture u Hrvatskoj ja mu tu zaista ne mogu pomoci, priznajem, niti moj Blog. Kad bih maknuo link ne bi se nista promijenilo: svaki Pravilnik je bolji od situacije kad nema Pravilnika (ovdje mislim na provodjenje javnih najtjecaja iz podrucja arhitekture i urbanizma). Tezu cu potkrijepiti slucajem POS-ova u Sesvetama kada se nije islo preko Drustva arhitekata. Drugo, postoji bitna razlika izmedju 'komore' i 'drustva' ciji linka sam istaknuo - razlicite su im i adrese na kojima se nalaze (obje na Jelacicevom trgu u zg). Trece, itekako poznajem programe koji sa svjetlom npr. barataju zadivljujuce, teksture oponasaju hiperrealno (ne zelim ovdje reklamirati njihova imena), ali je glavna poanta ta da je to sve shit ako se taj prikaz zeli poistovjetiti s dozivljajem stvarne arhitekture. Fotorealizam je za neuke investitore i za tablu na gradilistu, a ne za prezentaciju ideje i koncepta (bar ne arhitektima). Na kraju, volio bih da mi pojasnis scenarij filma koji nazalost nisam imao prilike gledati, jer mi se cini zanimljiv. Naime, u stanu nemam niti tv, a u kino idem par puta godisnje, tako da bih volio cuti sto sam to ukrao ni neznajuci sto cinim. thanx!

    avatar

    15.06.2004. (04:16)    -   -   -   -  

  • jana

    hej..čitam tvoj blog i vrlo mi je zanimljiv..volim arhitekturu (onoliko kolko ju opće mogu voljeti jer neznam baš puno..) tek sam prvi razred gimnazije.. htjela bi te pitati kad da počnem s pripremama..jel sad prerano? i kaj da se uopće pripremam? i dal znaš di da nađem prijemne ispite za arhitekturu? jaaako me zanim..pozdrav..jana..

    avatar

    01.02.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...