Komentari

novac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Funny

    Po svemu ovom što si napisao izgleda mi da se neću baš tako skoro upuštati u ovu avanturu. Naime, bio si uporan i izborio za svoje pravo, a ne pričaš koliko ti je to živaca pojelo. anyway, svak zna svoje. pozdrav

    avatar

    15.12.2004. (09:21)    -   -   -   -  

  • novac

    Ah, pa kad bi se živci mogli prodati svi bi mi postali bogataši preko noći, zar ne? ;)))

    avatar

    15.12.2004. (10:25)    -   -   -   -  

  • Conan blog

    Ma kupnja preko neta je fora, slicno kao kataloska kupnja ali mozes kupiti bilo sta bilo gdje iz svijeta. Uglavnom pazite na to da na dnu stranice postoji mali LOKOTIC! ako ga nema odustati od kupnje!

    avatar

    15.12.2004. (13:25)    -   -   -   -  

  • akvarel

    Ha,ha..ovo je super...Od sada ću kupovati samo putem interneta !

    avatar

    16.12.2004. (10:51)    -   -   -   -  

  • joe

    redovno kupujem preko amzona (uglavnom knjige) i sve je o.k. malo je glupo kad se kupuju uredjaji, jer imaju predugi tekst o garanciji i vracanju, ali i to se moze procitati. inace placanje karticom smatram dovoljno sigurnom ako se racuni kontroliraju. jednom mi je neki sexy server napatio pretplatu, sto je banka odmah na moj zahtejev stornirala. (kada dobijete izvod, nakon mjesec dana se mozete zaliti - tako je nekako kod MasterCard-a, kako je kod drugih kartica pojma nemam) Rizik je dakle trenutno na strani kartice (banke), ne kod korisnika, tako da naravno, upravo smisljaju kako da rizik prebace na nas.

    avatar

    16.12.2004. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...