Komentari

umornooko.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Pave

    Koja lipa obiteljska slijaaa!:)))) A stvarno bi moga malo češće pisat ... pa nije ovo stručni referat koji traži dva miseca pripreme! Osim toga, priko bloga mogu znat da si živ i kako si, a to nije mala stvar jer .... tako se malo viđamoooooo! Jebenti posal i strku! Sritni van prvi blagdani sa vašin šesnin diteton!

    avatar

    14.12.2004. (07:33)    -   -   -   -  

  • Fala ti Sv. Ante i Gospe Blažena tek sad sam siguran da će mala ličit na mater i materine (kad sam je vidija ovako blizu dide ) ali ne mislim da će ni tebi to smetat. Inače baš si redovan, a kako se viđamo malo rjeđe nego sa kolegom od iznad moga si baš i odselit u Kanadu (moja tiha čežnja) ili Novi Zeland (moja druga tiha čežnja) po mojim saznanjima. Aj toliko, izljubi lipotice, a tebi pozdravs. Toro

    avatar

    14.12.2004. (08:30)    -   -   -   -  

  • Seka

    Drago mi je da si se sitija na nas koji smo se malo razmazili citajuci ovako lipo opisane dozivljaje jednog cetrdesetgodisnjaka, samo sam mislila kako si poceja govorit da je u pitanju prinova, Vinkici ce trebat drustvo, pa makar i ne bas odma. Cestitam Dinku,pozdrav i poljubci svima Sretno u buducnosti. Sretni vam praznici i Vinkici puno puno poklona od Djeda Mraza. Hocemo slike i pricice o prvom PRAVOM Bozicu. Pozdrav od svih,Zejkovic i Bonar (Cynthia I Terry)

    avatar

    15.12.2004. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...