Komentari

kemoterapija.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • t o f u

    dobra pjemsa / nema šta / dobra je - ajmo dalje

    avatar

    08.12.2004. (23:34)    -   -   -   -  

  • ah, samo moje misli

    A priča se da je Bush izabran u državama s prosjekom inteligencije 90. Sada sam zbunjena, naime, blogeri bi trebali biti inteligentna bića... Ili se meni samo čine takvima?!

    avatar

    08.12.2004. (23:50)    -   -   -   -  

  • medo

    izvinite sto smetam al molio bih ako neko zna cijeli tekst od pjesme "kisa pada" hvala

    avatar

    09.12.2004. (00:29)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    ajme zakon / čitat se sa smješkom mora / dobar pjesma / baš je fora!

    avatar

    09.12.2004. (10:08)    -   -   -   -  

  • nymphea

    odlicno, bas me nasmija... osobito ono s purom i mlincima :-) a za mind: blogeri su samo ljudi, svakakvi i tesko im je samo jednu naljepnicu naljepit... valjda u tome i jest njegovo bogatstvo

    avatar

    09.12.2004. (10:10)    -   -   -   -  

  • panta rei

    super je:)

    avatar

    09.12.2004. (10:25)    -   -   -   -  

  • direkt

    Nova žena????Idešššš!!!He he,mladiću,naš kvart se može dičiti s ovakvim književnicima:))Pozdravljam iz kutka slobode:))

    avatar

    09.12.2004. (10:26)    -   -   -   -  

  • žena je ključ, uvijek!

    avatar

    09.12.2004. (10:59)    -   -   -   -  

  • turn around bitch I got a use for you

    pjesma je ludilo ;))))

    avatar

    09.12.2004. (11:21)    -   -   -   -  

  • nellich

    Pa sve ste bolji...poput vina...pozdraf...

    avatar

    09.12.2004. (14:18)    -   -   -   -  

  • ninfea

    Pozdrav Kemi poeti!:))) Nece biti kljuc,anonimni/a,ona je lokot,u punom smislu rijeci...;) Uloge nesto izmjenjene,kljuceve sad ima - Adam.

    avatar

    09.12.2004. (15:38)    -   -   -   -  

  • iFa

    dido di ci???? nije mi te bilo prasac jedan skoro sam se najlutila da barba bloga i pogodila ga sakicom u glafu :) fala na ljepim zeljama ne stignem komentatirat dugo jer moram ucit samo sam ti se tjela jafit da ce ne brines za mene :) stafila sam ti bozicnu muzikicu na blog da mozes plesat i mrdat guzom :) pusa dido :) foli te ifa

    avatar

    09.12.2004. (20:56)    -   -   -   -  

  • iFa

    Bio si u jutarnjem listu(8.12) :) LOL :) slusaj članak iz novina: osnovan klub mrzitelja profesora. internetsku stranicu "klub mrzitelja profesora",na kojoj svaki dan ocijenjuju i komentiraju većinu svojih profesora,otvorili su prvi u Hrvatskoj učenici 7a razreda Osnovne škole "Ksaver Šandor Gijalski".stranicu na dan posijeti oko 50 ljudi,koji i sami pišu komentare ili ih pak upozoravaju da će "nadrapati".Upravo ih na to neprestano upozorava i najstariji bloger u hrvatskoj,65-godišnji gospodin nepoznata imena,no učenici su veoma ponosni na svoj rad te i dalje pišu komentare. profesori te škole ništa neznaju o toj stranici ,pa ni o tome da su njihovi učenici prvi u Hrvatskoj otvorili prvi razredni blog.-neznam ništa o tom razrednom blogu ,stranicu nisam posijetila-rekla je ravnateljica škole... hihihihihi LOL :))) smjehcina ziva... ;)))) e dido moj dido sto si djeca ucine :) tako im i treba kad su pickarali rafnateljicu :) LOOOOLLL pise da si nepoznatog imena :)))) a ja znam kako se zofes :) ja i moj mamo smo gledali domofnicu i cekali da zafrsi samo da fidimo tfoje ime :) koje sam skuzila po mejlu aha pametna sam ;) :))) al necem nikom rec za mog didu :)

    avatar

    09.12.2004. (22:01)    -   -   -   -  

  • iFa

    neznam bas dal si jih stalno upozorafajo :) :)))

    avatar

    09.12.2004. (22:07)    -   -   -   -  

  • Dobar blog

    ne može pjesma ni u ludilu bit loša ako su u njoj spomenuti mlinci.

    avatar

    09.12.2004. (22:22)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Ah, moram ovdje odgovoriti. Netko je očito pomiješao glinene i pretis lonce. Naime, ja nemam pojma o tome, pa je prema tome nemoguće da sam ih stalno upozoravao. Osim toga ne vjerujem da sam najstariji. Ja sam najstariji među najmlađima, a među starijima je netko drugi najstariji. Možda je podatak izveden iz formulacije u kojoj se objašnjava zašto sam ovaj mjesec najpopularniji bloger u ovim prostorima, što nije točno. Dakle, tamo stoji da sam se okružio mladim... i tako srušio besmislene podjele na mlade i stare. Dakle, nije riječ o meni, jer se još ni jednom nisam javio na njihovu stranicu, ali sad hoću. A što se tiče pičkaranja - tko voli nek izvoli. Ja baš ne preferiram, kako bi rekao jedan naš političar. Ja ništa ne tajim, pa ni ime. Budući da je ovdje takav običaj, a nije, pišem tekstove pod pseudonimom. Ali ne još dugo, jer ja volim svoje ime. Lijepo ga je čuti iz ženskih usta. Ljubam ručicu najdraže praunučice.

    avatar

    09.12.2004. (23:46)    -   -   -   -  

  • iFa

    kemo beba bio si jednom tamo nemoj mi sad i senilan postat :)i rekao si nesto prekrasno - da nisi naucio mrziti da moj didic to nezna :)))))))))) :) ah ja se sjecam :) al nis drugo nisi ni goforijo :) ja cem pamtiti za tebe :) ma pusti djecu da se fade iz sfojih gofanaca sto su ih pokakali jer su sami psofali jadnu tetu rafnateljicu imenom i prezimenom :) iako je teta zlocesti nofinar malo pobrkala loncefe :)

    avatar

    10.12.2004. (01:28)    -   -   -   -  

  • Lagana

    Svaka čast...pusa

    avatar

    10.12.2004. (01:35)    -   -   -   -  

  • iFa

    ali dido nemoj ih podupirati jer su oni tetu rafnateljicu poslali u pipicu od mame i rekli su jako ruzno za nju i napisali su ime i prezime, a bijo si tamo samo sto si posandrcao ... zlocesta djecica :) ifa je njima rekla da budeju dobri al oni nisu tjeli... zloconje jedni!

    avatar

    10.12.2004. (01:39)    -   -   -   -  

  • BALKANbonTON

    Nasmijala sam se ;)))))

    avatar

    10.12.2004. (01:58)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Jednom sam bio, to sam vidio. I što? Iffa, naravno da ne znam mrziti, to me ni kod kuće ni u školi nisu naučili. Pogledao sam što su napisali i jako me je dirnula ta isprika. Naime, ljudi se sve manje ispričavaju, što bi značilo da sve manje griješe, ali to nije točno. Zato me dojmilo to što su se lijepo ispričali. Ali, mila moja, tebi se nitko ne ispričava. Ni tebi ni drugoj djeci za koju svašta govore. Eto, i sama si neki dan bila ljuta jer te neka budala nazvala narkomankom. I nitko ti se nije ispričao. Zato se zalažem da smo svi jednakopravni. Nisu godine to što dijele ljude. Ona su me djeca baš dirnula. Zato se ispričavam svoj djeci svijeta za sve ono ružno što im stariji čine. Naravno da ne podržavam psovke, ali i one su naša svakodnevica. U mome ranom djetinjstvu djeca nisu psovala. To su nas naučili stariji. Tako su i mene naučili, premda tada nisam razumijevao smisao psovke. I kad sam naučio psovati, otrčao sam kući i svojoj nani rekao ovako: "Nane, naučio sam psovati. Evo opsujem ti tetku." Upravo tim riječima. U gimnaziji u Zagrebu, latinski mi je predavao susjed profesor Pavao Pauš. Za ispitivanja, kad netko nešto nije znao, mirno je šetao između klupa i, kao da nije u razredu, glasno mislio. A ovo su mu nelatinske glasne misli, kojih zapravo nije ni bio svjestan: "Kretene, pizda ti materina, umjesto da si drkao doma, mogao si naučiti taj prokleti ablativ. Jer kad jednom naučiš znat ćeš uvijek, a kad jednom drkaš, drkat ćeš ponovo!" A taj čovjek, vjeruj mi, nikad nije psovao.

    avatar

    10.12.2004. (07:41)    -   -   -   -  

  • mlijeko je zločesto

    dobro da nije po uzoru na Whitmana :)

    avatar

    10.12.2004. (08:31)    -   -   -   -  

  • iFa

    sfejedno ifa i dalje misli da su zlocesti... ja isto mala pa nisam psofala tako ruzno... zasluzili su malo grdenja jer nije pristojno na internetu nekoga castiti sfakakfim imenima imenom i prezimenom... to je bilo frlo zlocesto :) eto ja sam bila i mala i ogorcena pa nisam psofala :) u biti samo sam ti htjela reci da si bijo u nofinicama :) i da te tetica nofinar iskoristila za pricu :) i onda sam bila ponosna :) i jos sam bila sretna jer si rekao da neznas mrzit :) e ... a tom djecom ce se sad pozabafljat drugi :) ja sam sa ofime samo htjela rec da su oni bili zlocesti a da si njim ti ljepo rekao :) e ja te folim i mi se folimo :) papa :)

    avatar

    10.12.2004. (11:21)    -   -   -   -  

  • Bitanga i Princeza

    E baš je dobar pjesmuljak. :)) P.

    avatar

    10.12.2004. (16:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...