Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Mario

    Hvala sto ste meni posvetili dio vaseg bloga i vremena. Potrudit cu se da moj mali doprinos nasem Uskoplju u buduce bude sto veci. Bilo bi mi drago, kad bi putem Emaila sa mnom stupili u kontakt. Sa postovaljem

    avatar

    08.12.2004. (21:13)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    Mario, hvala što si se javio. Eto, već nas je dvojica. Čujemo se.

    avatar

    09.12.2004. (08:02)    -   -   -   -  

  • Ĺ arka

    Ovaj Mlivončić je glup ko kurac , ovo mu je poruka od Katila. Kad pišeš o ratnim zločinima nemoj baratati glasinama nego skupi preživjele žrtve i uzmu njihove izjave da to liči na nešto, pa ako je bolno za muslimansko stanovništvo neka je ali ti je ova knjiga kao ratni izvještaji Akifa Agića iz gornjeg Vakufa. Koliko lažeš nije ti ravan ni Šemso Tucaković iz Goražda. Kad su Šemsine izvještaje sabrali koliko je poginulo Četnika na Goraždu na Balkanu nebi bilo ni jednog Srbina. Drugi put piši knjigu koja će imati neku historijsku vrijednost i imati neoborive dokaze za optuživanje pojedinih muslimana . Dobro znate a znaju i roditelji da je u Gaju u Bugojnu djevojčica hrvatske nacionalnosti poginula od snajperskog metka iz hotela Kalin koji je ispalio momak sa nadimkom Ozro koji je radio u Stefaniju u Bugojnu.

    avatar

    30.12.2004. (10:47)    -   -   -   -  

  • Ĺ arka

    Josipa Visković iz naselja Gaj u Bugojnu imala je 17 godina, zajedno sa ostalim civilima Hrvatima od strane Armije BiH vođena je od jedne muslimanske kuće u sklonište zbog dejstva VBR-a HVO po naselju Gaj i u jednom momentu ubijena iz snajpera sa hotela Kalin kojeg su držale snahe HVO. Iz snajpera je pucao izvjesni Ozro konobar iz kafe Stefani Bugojno. To je prava istina g. Mlivončiću , a ne ono što pišete u svojoj knjizi. Majka ove djevojčice to može posvjedočiti.

    avatar

    31.12.2004. (09:25)    -   -   -   -  

  • kifla

    Joj sarka koda vidim da lazes pa ti mi tolko izgledas ko jedna budala pa to nije normalno iz tebe izvire neka perverzija. Kako mozes tako lagat. Jesi li ti normalan znas da danas i nakon rata ima ljudi koji su osjetljivi. Zacas potegnu noz ili pistolj. Ja na tvom mjestu nebi pruzo jezicinu. Nemoj pisat ono sto si cuo od drugih, nemoj lagat jesi me cuo.

    avatar

    02.01.2005. (01:33)    -   -   -   -  

  • Katil

    Pitaj majku ove nesretne djevojcice, neka ti ona kaze pravu istinu o ovome. Ona zasigurno nece lagati kao ovaj Mlivoncic . Mlivoncic = Akif Agic

    avatar

    02.01.2005. (15:16)    -   -   -   -  

  • cro

    taj je mario kao neka faca, ameni bas ide na zivce, sa pricama iz uskoplja, kao da mi to ne znamo, a najlakse je pisati radove prepisivajuci oprosti prevodeci knjige s ahrv. na njemacki, pa to i nije neke umjetnost, ali eto i tako se moze studirati... i taj faks i nije cemu, ali eto u uskoplju dobro zvuci...

    avatar

    21.04.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • general zbora Janko Bobet

    Ko je taj Mario ??? I jebe se nama Uskopljanima za njega !!! OTKUD MU PRAVO DA PIŠE O RATU ?Gdje je bio kad je grmilo? Sigurno je bio sklonio guzicu u Njemačku te tako naućio njemački jezik i sad nama soli pamet o ratu!

    avatar

    26.07.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • LoriCohen

    whenever I see people like you which sharing information for other peoples, I feel so glad, thanks for your information and continue your work.
    critical literature review

    avatar

    28.11.2011. (11:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...