Komentari

anderlon.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • koka

    beauty is in the eye of the beholder, and so is blog. blog svakome nesto drugo predstavlja, najjači preživljavaju, slabi umiru, a svrha im se može promijeniti od one prvobitno zamišljene. ne znam zašto se ograničavati s definicijama. ekipa piše svoje dnevnike - svi smo mi pomalo ekshibicionisti. why to hell not?

    avatar

    27.05.2004. (01:19)    -   -   -   -  

  • freecus

    tako je. zaąto neąto upće definirati i ponaąati se po definiciji. onda bi svi blogovi bili isti! u tome i je ljepota blog.hr-a, ąto svatko (svi smo različiti) piąe ono ąto hoće. to je na neki način ostvarenje sna o anarhiji i jednakosti, ali i liberalne doktrine o jednakim početnim ąansama. stvar je naąeg uma i kreativnosti kako ćemo blog usmjeriti i o čemu ćemo pisati. netko će moľda samo napisati naslov i ostaviti prazan box jer je toga dana bio ukurcu, a neko će srati o susjedima koji ne kuľe da se preglasno ąeve i da se sve čuje u susjedne stanove. eto, i to je njihovo pravo, kao ąto je moje da to napiąem u blogu. ľivjela raznolikost, ľivjela kreativnost... ľiv, ľiv. PLUR.

    avatar

    27.05.2004. (11:46)    -   -   -   -  

  • www

    Nadam se da u anarhiju možemo uvrstiti i to što ja propovijedam svoje viđenje bloga (i to isključivo samome sebi, of course). :) Da, živila!

    avatar

    27.05.2004. (12:11)    -   -   -   -  

  • Barbie's Lobotomy

    joj stricek, ne znam kome da se obratim, ali kada hocu otvoriti svoj blog ie me preusmjeri na neku cudnu stranicu di moram stisnuti ok na poruku i onda ga otvori... aha... a ja stvarno ne znam sto da radim i ki vrag je to... ergo, HELP NEEDED

    avatar

    27.05.2004. (20:15)    -   -   -   -  

  • tisina...

    ja sam blog shvatila kao "javni dnevnik", ako sam pogrijesila, mea culpa :)

    avatar

    28.05.2004. (08:23)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Štogod da je weblog, ne bi smio biti od srijede bez updatea :)

    avatar

    29.05.2004. (17:59)    -   -   -   -  

  • Usagi

    Imaš pravo trapula, to se ne smije desiti. There is no excuse. Pogotovo što imaš programirano objavljivanje, koje vidim ti koristiš. Kritika ozbiljno primljena na znanje.

    avatar

    30.05.2004. (11:18)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ajme, ovaj 'Dablja' blog. Cek samo da si i Tony Blair napravi jednog. Mozda vec i je, idem guglat.

    avatar

    30.05.2004. (11:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...