Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bugenvilija

    Eh, blago tebi, moja kosa ne trpi takve moje poduhvate, ja se ofarbam u crno crno, a kako jesam crna ali i sijeda, a sijeda kosa mi ne primi boju, pa to je za posiziti. Bas sam si mislila kako se nisam farbala ni u trudnoci ni kad sam dojila, da bi sad bilo vrijeme pofarbati se kod frizerke, a ne vise u kucnoj radinosti, pa mogu nju okriviti ak mi slucajno sijede ne prime farbu ;))

    avatar

    04.12.2004. (22:53)    -   -   -   -  

  • Esperanza

    Rado mijenjam nijanse i barem male promjene na frizuri...tipa stepenasto ili na ravno, pa feniranje na van ili unutra...ali pituram se redovito u frizeraju. Neslavno završe s hrpom uflekanog - od majice, ručnika, kade i štotijaznam čega ne još...

    avatar

    05.12.2004. (11:10)    -   -   -   -  

  • tija

    ja sam mislim fanatik za kosu, uvik sam spremna za nove izazove sa njom, ponekad plaćem ponekad sam haj i full sritna.kad sam imala kosu do leđa ošišala sam se na 3 cm...i tako,a da o bojama ni ne pričam!

    avatar

    05.12.2004. (12:50)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Hej, super za boju! :-) I ja bih rado postala plavusa (trenutno sam umjetno posvijetljena, ali ne i plava), no moj muzic nece ni cuti, jer sam bila jako tamna kad smo se upoznali i on bi natrag svoju crnku. Pa smo sad na nekom srednjem rjesenju, ni tamna, a ni svijetla.

    avatar

    05.12.2004. (15:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...