Komentari

noidentity.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • eviltwin

    hehe aktivisticki smo nastrojeni veceras :)) anyway, nisam nikakav ljubitelj kondoma, dapace MRZIM ih, al podrzavam da ih se reklamira, smatram da je to korisno opceljudski gledano. danas sam ih kupio vise zbog toga da dam novac za oboljele, a manje zbog toga da ih imam za svaki slucaj nikad se ne zna itd. kuzim sta zelis rec o blogerima koji se ulizuju masama s politickim govorancijama, al ja eto uglavnom takve ni ne citam, dosta mi je par recenica pa da skuzim da je to to i idem dalje. a ostali su ok, daju svoje misljenje, pa je neko za kondom, neko nije. i tak :)

    avatar

    02.12.2004. (02:51)    -   -   -   -  

  • eviltwin

    e da, jos za onaj predpredzadnji post: trece je bilo potpuni nedostatak osjecaja, hehe vise ni sam ne znas sta si napiso :))) ovo da te ceka iza ugla je cetvrto, a to je sasvim sigurno, al da bi to iza ugla skuzio, moras imat otvorena vrata, srce il stajaznamsta :)

    avatar

    02.12.2004. (02:58)    -   -   -   -  

  • eviltwin

    uff, nadrobio se ja s komentarima, pjan sam, skuzaj :)

    avatar

    02.12.2004. (02:59)    -   -   -   -  

  • Love foolosophy...

    ewiltwin,sta pijes kad ti skodi ;) ja napravila nesto konkretno,uzela 20 kondoma i dala dio prijateljici koja ih nije imala obicaj koristiti... btw,izgleda da je hiv i u Ri pa cemo vi malo ekipno na testing ;)

    avatar

    02.12.2004. (08:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...