Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Mujo

    "Dva ucenika izbodena nozem" ? Ili stvarno ne znate ili se pravite da ne znate, da su ta dva ucenika sto su izbodena nozem napali ucenike muslimanske vjeroispovjesti i jednom od njih palicom razbili vilicu. Mali je i sad u bolnici sa duplom frakturom vilice i jede na slamku. Pa prestanite vec jednom biti subjektivni.

    avatar

    29.11.2004. (13:39)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    Znate li onaj vic kada je Mujo ubio čovjeka, pa se na sudu branio da ga nije htio, već da se je ovaj okliznuo i pao na njegov nož. - I tako pet-šest puta, - rekao je Mujo. Vi opravdate noževe i krv, a moja je jedina želja da se nikakav eksces više nikada ne dogodi. Samo iz toga razloga pišem ovo, što se za vas ne bi moglo reći.

    avatar

    29.11.2004. (16:10)    -   -   -   -  

  • Mujo

    Kad sam ja to reko da opravdavam nozeve i krv? Ja samo kazem da ste previse subjektivni. Zao mi je i hrvatske djece kao i nase, a treba i napomenuti da su nasa djeca bila u samoodbrani. Djeca su se uvijek tukla, a ovo je vjerovatno sasvim slucajno ispalo na nacionalnoj osnovi i onda su to nasi politicari, mediji i ovakvi poput Vas to previse uvelicali.

    avatar

    29.11.2004. (20:11)    -   -   -   -  

  • uskoplje

    Da! Trojica su bila u samoobrani noževima od dvojice. Krasno! Među tom djecom, tj. učenicima bio je i punoljetni mladić, koji je i potegao nož. Ne da to nije previše uveličano, nego se o tome malo govori. Prijetnje se i dalje ponavljaju.

    avatar

    29.11.2004. (22:06)    -   -   -   -  

  • Mujo

    Da! "Trojica" su bila u samoodbrani od "dvojice" koja su bila sa bejzbol palicama. Jedan od "te trojice" (nije istina da je punoljetan) je imao noz (kakav si Bosanac, ako si bez cakije?), jer zivi u Dusi i svaki dan prolazi kuci kroz Uskoplje i svakodnevno prima prijetnje od "te dvojice", a i drugih. Da sam ja bio na njegovom mjestu, ne bih nosio noz, nego tesko naoruzanje, poput kalasnjikova (od straha). Opet i opet ste subjektivno-subjektivni (postoji li veca rijec od te, da se izrazim s njom). Prijetnje se i dalje ponavljaju. DA ! Pitajte bosnjacke ucenike, a posebno ucenice koje u povratku kuci budu redovno izvrjedjane iz hrvatskih kafica i "frajera" sa ulice. Vjerovatno i hrvatskim ucenicima stizu prijetnje, ali i ne stizale. "Ljubav se ljubavlju vraca". Uvijek je bilo extremista, uvijek ce ih i biti i pomirimo se s tim.

    avatar

    30.11.2004. (18:10)    -   -   -   -  

  • Mujo

    Ne znam jeste li znali da je otac od malog Topica koji je zboden u tuci bio kod porodice Kadic. Dosao se izvinuti za incident i zamolio ih da ne idu na sud, posto zna ko je kriv za tucu.

    avatar

    03.12.2004. (14:04)    -   -   -   -  

  • mehmed_beg

    muju reci im ti da se ja ne zamaram stvarno ovo nema smisla . ovaj tip je lud 100%

    avatar

    21.12.2004. (23:10)    -   -   -   -  

  • kifla

    Mehmede vjeruj mi da znam di zivis a predpostavljam, navece bi ti stavio Svastiku na vrata, pa ti si 100% nacista, najveci ustasa na ovom blogu.

    avatar

    28.12.2004. (19:24)    -   -   -   -  

  • jasmina

    i samo da kazem isla sam u pajic polje u skolu i vidjela sam ko je svaki put vrijedao,..,i zapocinjao.,i bilo je svaki put svada izmedu muslimana i katolika i to nece nikada nestati...uvijek ce ostati onaj mali djelic mrznje..medu nama..,a to se nezaboravlja...i ta svad sto jebila ja mislim da se i mi moramo braniti ane samo propustiti se vama u ruke.,..

    avatar

    06.12.2005. (10:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...