Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mr.Piton

    vasa obitelj je zadivljujuca, barem u pogledu opisanog, a sto se tice podjele na muske i zenske poslove, meni je svejedno tko radi, glavno da dobro radi, ali moramo biti svjesni da vec u samim bioloskim temeljima smo drukciji i ne treba sada forsirati neku prividnu jednakost.

    avatar

    19.11.2004. (22:25)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Stvarno krasna priča! Ali danas ljudi često, kada kažu čvrsta žena, misle na osobu koja nije cendrava, ne pokazuje osjećaje, glumi da je snažna i da je ništa ne može pogoditi, iako je vjerojatno rijetko koja od nas u stvarnosti takva, nego samo glumatamo i potiskujemo da bi nas drugi smatrali čvrstim.

    avatar

    20.11.2004. (01:14)    -   -   -   -  

  • eviltwin

    mene stvarno fascinira podatak da muskarci ne bi prezivjeli bol poroda... i istovremeno, ljutit sam zbog te nepravde, da tako nesto zene moraju podnositi. ako ikad budem imao zenu koja ce roditi nase dijete, tako cu je maziti i paziti i prati sudje i rublje i bla... osjecam neku kolektivnu krivnju zbog toga, ne mogu objasniti. btw, moja mama se izvukla, triput je rodila carskim rezom

    avatar

    20.11.2004. (01:42)    -   -   -   -  

  • ez gud ez it getz

    avatar

    20.11.2004. (09:04)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    Siccko, prilikom kraha bloga je nestao tvoj komentar - ja sam ga restaurirala pa ga vraćam :))) "U čemu je slabost i snaga žene?" - u istim stvarima u kojima leže slabost i snaga muškaraca... Slabost i snaga, univerzalni su pojmovi društva tj. ljudi, a nikako privilegije određenog spola. Sigurno da određena podneblja, kulture i zajednice različito gledaju na to i naravno da postoje i povjesni razlozi postavljanja nevedenog pitanja, no mišljenja sam da smo evoluirali do te mjere, da bi to pitanju trebalo pristupati kao univerzalnom za sve ljude. U svakom slučaju... zaista odlična priča... u nekim dijelovima me vrlo podsjeća na moju obitelj... :)) (siccko 20.11.2004. 09:04)

    avatar

    24.11.2004. (03:43)    -   -   -   -  

  • Gagh

    sviđaš mi se!

    avatar

    24.11.2004. (15:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...