Komentari

tara13.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • moje more

    ... svaka čast. Nekom se ispunilo, ISTO što ja sanjam, al još ne dosanjah. No, unatoč svemu i ničemu - vjerujem u ljubav.

    avatar

    25.11.2004. (13:54)    -   -   -   -  

  • moje more

    UPS. - oprosti, nisam skužila da željena STVARNOST , postoji samo u dnevniku. Al, svejedno čestitam ti - što si se odvažila željeti. Prošle sam godine, spalila 17 svojih dnevnika - bili su dejavu. Istina, i sada "pišem" stranice života, al nekom novom bojom. Čitajuć tvoju priču - na trenutak mi se učinilo da volimo istog.

    avatar

    25.11.2004. (13:58)    -   -   -   -  

  • moje more

    hvala na komentaru, to je prvi koji dobih...eto baš mi je drago da je od škorpiona budući da sam i sama škorpion...razmišljala sam o spaljivanju dnevnika ali nisam to učinila jer mi se činilo da bih spalila svoju prošlost, a to ne želim... koliko god su mi neke stvari bile bolne i glupe, neke pak blesave i lude... ipak ih jednom u godini pročitam i shvatim da je sve to bilo "slatko"........a i ko zna? možda jednom od tih istih dnevnika ispišem knjigu........ i ne, krivo si me razumila, željena stvarnost ne postoji samo u dnevniku.....pisano je 1999.i tada je sve bilo tako ali danas stvarno jesmo u braku.pozdrav

    avatar

    28.11.2004. (16:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...