Komentari

glup.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • turn around bitch I got a use for you

    meneje malo strah mentalno zaostale djece iz razloga jer se ne znm ponasati s njima, narocito ako im ne mogu pomoci, ali cu ti napomenuti da je moja sestrana zavrsnoj godini defektologije i jako dobro adi s djecom, ima strpljenja i razumijevanja ne pretek i drago mi je zbog toga, pozdrav ;)

    avatar

    17.11.2004. (15:14)    -   -   -   -  

  • www

    stavit ću ti web stranicu u link, umjesto mog bloga. klikni pa vidi. nadam se da će ti se svidjeti. ako si zainteresirana, javi se :). pozdrav

    avatar

    17.11.2004. (15:32)    -   -   -   -  

  • www

    stavit ću ti web stranicu u link, umjesto mog bloga. klikni pa vidi. nadam se da će ti se svidjeti. ako si zainteresirana, javi se :). pozdrav. zaboravila sam dodati, ima veze s djecom s posebnim potrebama, tak da ne misliš da klikaš kojekakvim čudnim personama :))

    avatar

    17.11.2004. (15:33)    -   -   -   -  

  • aimee u potrazi za istinom

    nije uspjelo. ne da blog da nešto drugo ubacim :(((, grrrrr. probat ću ovako, iako mislim da neće uspjeti. www.duh.hr (dakle duh.hr).

    avatar

    17.11.2004. (15:34)    -   -   -   -  

  • Dobar blog

    blekica, bez brige i ja sam takva. aimee, ostavih ti komentar na blogu.

    avatar

    17.11.2004. (16:31)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Super post! Ova zadnja recenica je grozna! Iako, mogu si zamisliti da je u mnogim obiteljima tako. Na zalost, i mene su moji prvenstveno kritizirali, a razlog je bio "da se ne pokvarim". A sto se tice pricanja same sa sobom, i ja to radim. :-)

    avatar

    17.11.2004. (17:30)    -   -   -   -  

  • MARK's CORNER

    Svi mi imamo strah od nepoznatoga...Blacky...Ali vjeruj mi ja već duže razmišljam o tome da volontiram nedjeljom..jer što radim nedjeljom...izležavam se i dosađujem a to vrijeme mogu posvetiti nekome kome je to potrebno...a meni neće biti dosadno a toj će osobi to puno značiti....zar ne?

    avatar

    17.11.2004. (19:55)    -   -   -   -  

  • ivoo

    Ova statistika je okrutna ali nazalost tako je.Samo zamislite koliko je to a još ako znate neke roditelje koji su sa djecom recimo dnevno pola sata koliko na takvog 1 treba roditelja da su bez ijedne minute da bi prosjek bio ovakav i onda te rijetke trenutke iskoristi na kritiziranje.Svima nama je potrebna paznja a kod ovakve djece o kojoj ti pišeš to je i dodatno izrazeno jer su obicno i njihovi osjecaji intezivniji i vazno je da se oni osjecaju voljeno, korisno da osjecaju da su nekome vazni da je ljudima stalo do njih isto tako vazno je da ne pomisle da je to iz sazaljenja

    avatar

    17.11.2004. (21:17)    -   -   -   -  

  • heheh

    lijepo od tebe da nastojiš pomoći... lijepo si to napisala, valjda neko to pročita ko i radi u školskim ustanovama...

    avatar

    18.11.2004. (03:03)    -   -   -   -  

  • lonely girl

    blacky - meni su savjetovali da takvoj djeci pristupim s osmijehom... da će dalje ići sve samo od sebe... ta djeca odmah osjete da li je netko dobar ili nije... :)

    avatar

    18.11.2004. (08:46)    -   -   -   -  

  • Leteća Pilar

    Meni osobno baš taj izraz "posebne potrebe" ne sjeda u uho. Naime, svi smo mi posebni i svi mi imamo svoje posebne potrebe. Kad bi svi pristupali osobama koje imaju neki invaliditet bez onog sućutnog ili pak podrugljivog (u goroj situaciji) pogleda, tim osobama bilo bi ljepše. koliko puta ste zatekli sami sebe kako razmišljate o slijepoj osobi - ajme jadan, pa ništa ne vidi. Njegov svijet nije ništa lošiji ni drugačiji od vašega, on ni ne zna što znači vidjeti. Jeste li ikada razmišljali na taj način? Zašto bi slijep čovjek bio jadan?

    avatar

    18.11.2004. (20:59)    -   -   -   -  

  • true or lie

    Iz neko mog doduše ne prevelikog iskustva mogu reći, da ta djeca definitivno su puno zahvalnija, pogotovo od ovih današnjih generacija koje su silom prilike odgajana od ceste, a vrlo malo od roditelja! Puno su opušteniji, sretniji i ako im posvetiš vrlo malo truda (vremena) i svoje topline vratit će ti peterostruko. Mi sve "drugačije" od sebe gledamo sa sažaljenjem a to je ono što je njima najmanje potrebno! Naravno neke stvari ne treba generalizirati!

    avatar

    18.11.2004. (23:13)    -   -   -   -  

  • true or lie

    ako te bude interesiro rad s djecom pogledaj na moj blog imaš njihov link! Ja već 10 godina radim hohorarno s njima i to je nešto ćemu se najviše veselim! sve ostalo ćeš vidjeti!!!

    avatar

    18.11.2004. (23:37)    -   -   -   -  

  • www

    Pogledaj www.defektologija.net . Konacno sajt za defektologe

    avatar

    19.11.2004. (02:18)    -   -   -   -  

  • Dobar blog

    Pilar, slažem se s tobom da je termin posebne potrebe zapravo čudan, jer nema tog čovjeka koji nema neku posebnu potrebu zapravo. Al ne radi se ovdje o diskriminaciji ili čemu već, nego naprosto taj pojam objedinjuje sve drugačije, kojima se treba posvetiti pažnja i vrijeme jer su drugačiji od prosjeka. Ne manje vrijedni, već jednostavno odskaču od prosjeka dovoljno puno da im treba mrvicu drugačije pristupit. Al definitivno ne treba žaliti nikoga s posebnim potrebama, to mi gledamo iz totalno glupe perspektive i tu se skroz slažem s tobom.

    avatar

    19.11.2004. (15:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...