srijeda, 29.05.2013.

Veliki centri,velike ponude

Dovoljno je što me nije bilo nekoliko mjeseci da svoj novi veliki trgovački centar otvori svoja vrata za sve zantiželjnike i ponudi još mnogo toga svim građanima i posjetiteljima. Dugo se radio centar koji kad se otvarao je napravio priličnu hajku svojim prvim danom jer je nastao kaos ali već smo navikli da se to baš tako odvija to masovno ludilo.
Ako odlutamo u djetinjstvo odmah ćemo se sjetiti tog jednog malog marketa koji je onda i bio jedini izbor za kupnju sada kada ideš ne znaš gdje da odeš. Za neke veće kupnje bilo je potrebno ići u udaljenija mjesta i to planirati jer nije sve bilo toliko jednostavno kao danas.

Danas je priča nešto drukačija i gdje god da ste pošli proći ćete kraj velikih prodajnih centara i onda će vam biti jasan silni napredak koji se dogodio zadnjih godina kod ponude različitih proizvoda,od namještaja,stolarije usluga za najrazličitije primjene.


Svaki put kad se neki centar otvori vrata za svoje kupce iznenadim se kolike količine ljudi to poprate i raduju se tom događaju i ni sama nisam sigurna koliko zapravo uživaju s obzirom da se ništa ne može pošteno razgledati,a do blagajne doći to je prava nemoguća misija u tim momentima. Iako sam već zaboravila na to dugoočekivano otvorenje ma nije mi se žurilo ionako je bolje sačekati da prođe sva buka pa onda polako ću kako ja želim i gsdje želim ,a prvo ću se dovesti do velike prodavaone namještaja kako bih vidjela kuhinje po mjeri i ostali namještaj istaknutog proizvođača za koju svi tvrde da je najednostavnije i ekonomičnije kada si sređujemo prostor za život.


Naravno da su pojedinci padali u nesvijest i da su auti u koloni čekali satima ne bi li izašli s parkirališta ali na to su se mogli i pripremiti. Nakon desetak dana kada sam se uvjerila da se sad već može dolje i parkirati jer više nema tolike gužve odlučuila sam se s društvom uputiti u razgledavanje novih dućana i ostala ugodno iznenađena unutarnjim uređenjem,hale pune svjetlosti i ograde od inoxa duž cijelog centra i daju mu jedan moderno-elegantni stil.
Najpametnije se sam uvjeriti u raznoliku ponudu i vidjeti što se sve tamo može naći.


Odeš u kupnju i kad ti je već dosta svega nemoraš brinuti jer imaš mjesta za sjesti i popiti kavu na svakom koraku ako smo gladni i to se može riješiti odmah zbilja su na sve mislili kada su ga gradili i to je ono zbog čega sve više obitelji i pojedinaca svoje slobodno vrijeme provodi upravo po centrima gdje ima dovoljno sadržaja kako bi i mali i veliki bili jednako sretni.

- 13:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.