Dobre kineske zene - Stranica za upoznavanje

četvrtak , 27.12.2018.

Dobre kineske žene










Click here: Dobre kineske zene






Roditelje je viđala rijetko tako da je u svojoj šestoj godini majku zvala tetom. Rođena je u Pekingu 1958. Navodno su izrazito ugodne za nositi, ali vizualno su pomalo zastrašujuće. Autorica pronalazi zajedničku nit i prikazuje podređeni položaj žena, bez obzira kojem sloju društva one pripadaju.



dobre kineske zene

Posljedica tog bizarnog zakona u Saudijskoj Arabiji je procvat crnog tržišta čokoladica i velikih mirisnih buketa crvenih ruža — koje Saudijci mogu da kupe po šest puta većoj cijeni od normalne, naravno. Ko je autorka Xinran Xue novinarka je čije je ime zahvaljujući njenoj radijskom emisiji postalo slavno u Kini. Sjinžan je napisala prvirealistički prikaz žena u Kini.



dobre kineske zene

Zemlje u kojima nema video igrica, pornića sa ženama sa malim grudima... - Glasovi koji je čine poetični su u svojoj jednostavnosti i iskrenosti. No zapadnjački trendovi, govori, danas ubrzano prodiru u Kinu što zbunjuje kineske žene: «U Kini se žene teško snalaze između kineske tradicije i trendova koje im donosi Zapadna civilizacija.



dobre kineske zene

Nastala na osnovu istinitih priča koje je godinama prikupljala čuvena kineska novinarka Sjinžan, knjiga nam razotkriva živote kineskih žena iz svih socijalnih struktura na potpuno nov način. Izuzetna zbirka svedočanstava o dobrim i lošim, čudesnim i užasavajućim stranama ljudske prirode. Životi ovih anonimnih žena toliko su dirljivi da sam, pročitavši njihove ispovesti, osetila kako mi se duša promenila. Ovo je osobena zbirka svedočanstava o dobrim i rđavim, čudesnim i užasavajućim stranama ljudske prirode. Glasovi koji je čine poetični su u svojoj jednostavnosti i iskrenosti. Počastvovana sam što sam upoznala sudbine ovih dobrih žena i osečam skrušenost pred njima. Nažalost, ova izvanredna knjiga pokazuje da nije bio u pravu. Na ženama je u Kini, zapravo, polovina pakla. Sjinžan je napisala prvi realistički prikaz žena u Kini. Čitajte ga i plačite.



JESSABELLE Trailer [Horror - 2014]
U knjizi su priče o seksualnom zlostavljanju djevojčica, ugovorenim brakovima, žrtvovanju za porodicu i muža koje se od žene očekuje, priče o samoubistvima, tragičnim porodičnim gubicima, brutalnim društvenim konvencijama od kojih je nemoguće pobjeći... Knjige zbog lošeg iskustva NE ŠALJEM POUZEĆEM. No posljedice se, tvrdi, osjećaju i danas. Xinran ne nudi jasan odgovor čemu takva knjiga pojedinačnih svjedočanstava. Uskoro je svakodnevno počela primati i po dvjestotinjak pisama, slušatelji su osjetili da je riječ o odlučnoj i poštenoj novinarki, samopouzdanoj i svjesnoj važnosti toga što radi, a pripovijesti koje su podijelili s njom otkrivale su toliko strašnih patnji, takvu sumanutu bezdušnost režima i pojedinaca da je povremeno bio gotovo fizički nemoguće prihvatiti da se to doista zbiva. Osim toga, moj je sin Panpan krenuo u školu, što u Kini znači nakon osam ili devet sati nastave ostati još nekoliko sati pisati domaću zadaću. Neznanje je sezalo tako daleko da se i sama autorica, kako priča, u 22. Autorica pronalazi zajedničku nit i prikazuje podređeni položaj žena, bez obzira kojem sloju društva one pripadaju. Na koji način arhivirati te priče u čitateljskoj memoriji? Zbog toga mnogi mladi ne znaju ništa o Kulturnoj revoluciji, pa među zadnjih nekoliko generacija postoji ogroman jaz. Xinran, što znači 's užitkom, ima sina tinejdžera, a od njegova oca se razvela jer- kako je rekla u jednom od intervjua — nije smatrao da su žene jednako vrijedne kao i muškarci.

[Smokva oglas|Trazim muskarca za brak -- Mali Oglasi # Goglasi.com|Matorke traze sex]






Oznake: Dobre, kineske, žene, &, Skriveni, glasovi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.