Prsten Amanda Quick



PRSTEN - Amanda Quick
U izdanju Leo-commerce d.o.o.
LONDON!
Leo Drake, grof od Monkcresta poznat još kao "Ludi Redovnik" taj nadimak nosi još od predaka. Voli samoću pa ga prati glas pustinjaka, udovac koji ima dva sina ali je i priznati stručnjak za antikvitete. Kad mu jedne večeri nepozvana na vrata zakuca gospođa Poole, ljut jer mu nikad ne dolaze nezvani gosti ali isto tako jako znatiželjan što jednu damu usred noći dovodi do njegova doma, sama u pratnji jedne sluškinje i kočijaša te nema namjeru otići dok ne razgovara s njim. Koliko god se njegov batler trudio otpraviti je nazad odakle je došla žena se nije zastrašila i ostala u njegovom domu do ujutro kad ju je i sam upoznao. Nije ni sanjao što će zatražiti od njega, a ni da će joj postati partner u potrazi za izgubljenim blagom. Iz nekog čudno razloga nije želio da gospođa Polle nastrada te s njom odlazi u London U potragu za izgubljenim blagom, ta potraga će ih skupo koštati za vrat će im navesti pregršt problema i neželjene ljude koji su spremni na sve da se dokopaju tog blaga. Time postaju meta ubojica i lopova.

Beatrice Poole, mlada udovica slobodoumna autorica strašnih romana koja piše pod lažnim imenom, izričito pametna ali i tvrdoglava žena. Spremna je na sve samo da dođe do priznatog stručnjaka za antikvitete gospodina Drakea. Ništa je neće spriječiti da ga potraži na njegovom zabačenom imanju niti drumski razbojnik koji napadne kočiju u kojoj je putovala niti priče koje prate grofa. Beatrice što sebi zacrta to mora ostvariti, tako ne najavljena dolazi na vrata gospodina Drakea kako bi ga zamolila da joj pomogne pronaći tajanstvene predmete kip Božice Afrodite i dva prstena i zajedno da istraže iznenadnu smrt njezina strica koja je obavijena velom tajni. Kad mu je predložila da joj pomogne i postane partner nevoljko pristaje jer mu je rekla kako će sama istražiti sve pojedinosti. Taj dogovor o partnerstvu Leo zapečati poljupcem koji u Beatrice zapali vatru koja je jako dugo bila potisnuta duboko u njoj. Dolazeći u London Beatrice nije bila ni svjesna da je dovela i sebe i Lea u opasnost jer zlikovci znaju da jedina osoba koja može naći izgubljeno blago je upravo Leo Drake.

Hoće li Beatrice i Leo otkriti istinu o izgubljenom blagu? Dali to blago uopće postoji ili je to samo još jedna legenda? Kako će se odvijati odnos Lea i Beatrice? Tko stoji iza svih prepreka na koje su naišli? Što je sve Leo spreman napraviti za Beatrice?

To sve i još puno toga morate otkriti sami.

Knjiga koja me iznenadila divnom pričom punom laži, zavjera, obmana i tajni i sve divno uklopljenu u ljubavnu priču dvoje zrelih ljudi koji su spremni na sve kako bi došli do svoga cilja i ostvarili ono za čim žude cijeli život, a to je iskrena ljubav. Divno napisana knjiga s puno zapleta koja vas ne ostavljaju ravnodušnima, uživala sam u svakoj stranici od početka do kraja knjige te se veselila svakom raspletu događaja. Uzbudljivo i nadasve duhoviti štivo koje obavezno morate pročitati. Moja preporuka za ovu divnu knjigu.

29.Kolovoz.2016
Osvrt napisala: Sandra Knežević

12.09.2016. u 10:30 | 1 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2016 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Listopad 2016 (2)
Rujan 2016 (8)
Kolovoz 2016 (2)
Srpanj 2016 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi